Ugrás a tartalomra

Innovatív mobil tárolási megoldások a Gravettitől

A legtöbb magyar gazda nem rendelkezik a szükséges tárolókapacitással ahhoz, hogy biztonságban tudja a fáradtságos munkával megtermelt terményeit, a következő évre drágán megvásárolt inputanyagait, valamint nagyértékű gépeit. Erre nyújt megoldást a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall ponyvafedésű mobil tárolórendszer.

 

Shelzterall tárolósátor

A Shelterall sátrak gyártója a RICHEL csoport, egy harmadik generációs családi vállalkozás a dél-franciaországi Eygaliéres településen. A céget 1964-ben alapították és mára Európa piacvezető melegház gyártójává nőtte ki magát. A gyár termékei 89 országban segítik a mezőgazdaság termelékenységét és növekedését. A melegházak és üvegházak terén szerzett 50 évnyi tapasztalatot felhasználva fejlesztették ki az általunk forgalmazott sátor számos technológiai megoldását. Termékeik formavilága és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert. Az európai normáknak megfelelő, NF EN 10346 Sendzimir szabvány szerint készülő OV90-es, OV130-as nagyszilárdságú, ovál-profilú acélcső és a kereszt technológia teszi lehetővé a hegesztés nélküli összeállítást, a PVC bevonatú ponyva biztonságos rögzítésére pedig a Richel clips rendszer szolgál. Évente több mint 3 000 000 m2-t fednek le Richel technológiákkal.

Shelterall tárolósátor, Gravetti sátor

A Gravetti Kft. és a Richel csoport együttműködése lehetővé teszi már a magyar mezőgazdasági termelők, gazdák számára is hogy egy új tárolási megoldással javítsák eredményességüket.

Sátraink, csarnokaink számos tárolási feladatra alkalmasak

  1. Gép- és járműtárolás

A nagy értékű gépek - kombájn, önjáró permetező, silózógép - állagát hosszú távon segít megóvni, mivel a gép így nincs kitéve az időjárás viszontagságainak, nem süti a nap a hidraulika tömlőket, a műanyag alkatrészeket és a karosszéria sem veszíti el a színét.

 

  1. Műhely

A gyári szigeteléssel ellátott sátorban - kihasználva a leállási időszakot - elvégezhető a gépek karbantartása.

  1. Állattartás

Számtalan jól működő állattartó rendszer létesült már Shelterall sátrak felhasználásával. Néhány példa: juhhodály, szarvasmarha istálló, sertésól, de alkalmas baromfi és víziszárnyas nagyüzemi tartására is.

Shelzterall tárolósátor

  1. Takarmánytárolás

Elsősorban réti széna, lucernaszéna, és szalmatárolásra használható, a különböző bála- és sátorméretekhez gyári tervezési segédlet áll rendelkezésre.

  1. Takarmány előkészítés

TMR előkészítéshez, stabil üzemű szálastakarmány-aprító berendezés fölé, vagy akár a napi-heti takarmány szükséglet tárolására.

  1. Tárolási szükséglet csúcsok költséghatékony áthidalására

Műtrágya és vetőmagtárolás.

 

A Shelterall sátorrendszer gyorsan telepíthető, tartós megoldást jelent azokon a helyeken, - legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról - ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. A sátrak roncsolásmentesen szétszerelhetők és áttelepíthetők.

A sátrak szerelése hegesztésmentesen történik és semmilyen komolyabb építészeti beavatkozást nem igényel. Sátraink összeszerelését akár a vásárló is elvégezheti, de természetesen a Gravetti Kft. szolgáltatásai közé tartozik a sátrak helyszíni felállítása és készre szerelése, melyet professzionális szerelőcsapatunk végez. Az építés a sátor méretétől függően általában 1-2 napot vesz igénybe.

A sátor rögzítése történhet betonra, falazatra, aszfaltra vagy akár közvetlenül a talajra is, talajhorgony segítségével. Az UV álló, fénystabil ponyva bézs, zöld és szürke színben elérhető. Minden ponyvánkra 10 év garanciát vállalunk!

 

Rendelhető méretek:

Szélesség (m)

Gerincmagasság (m)

8,0 (OV90 profil)

3,60

9,3 (OV90 profil)

3,99

10,0 (OV90 profil)

5,00

12,0 (OV130 profil)

6,45

15,0 (OV130 profil)

8,35

21,0 (rácsos tartószerkezet)

9,90

25,0 (rácsos tartószerkezet)

11,00

A Shelterall sátrak hosszúsága teljes mértékben testre szabható!

Kiegészítők:

  • Oromzat - zárt, feltekerhető ponyvaajtó, tolóajtó, szekcionált, rolós ponyvakapu
  • Oldalvédő acéllemezek – a belső oldalakra 90-170-250 cm-es magasságban
  • Hőszigetelés - 8 cm üveggyapot

A Gravetti Kft. és a Richel csoport több éves együttműködése során meggyőződtünk arról, hogy az általuk kifejlesztett technológia és az általunk alkalmazott kivitelezési megoldások minősége garantálja partnereink elégedettségét. Magyarország-szerte rendelkezünk referenciákkal, legyen szó akár tárolásról, akár állattartásról.

 

Amennyiben további kérdései merülnének fel, készséggel állunk rendelkezésére, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Web: http://www.gravetti.hu

Facebook: https://www.facebook.com/gravettikft

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

Délnyugat-Magyarország: Horváth Évi +36706700449 (horvath.eva@gravetti.hu)

Északnyugat-Magyarország: Perjési Balázs +36303033254 (perjesi.balazs@gravetti.hu)

Kelet-Magyarország: Papp Krisztián: +36303891636 (e-mail: papp.krisztian@gravetti.hu)

Központi kereskedelmi iroda:

2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108.

Telefon: +36202244242

e-mail: info@gravetti.hu