Ugrás a tartalomra

Megnéztük, hogyan készülnek a Shelterall® sátrak

Még 2019 nyarán volt szerencsénk betekinteni kedves partnerünk, a Richel Group, gyárába.

A Richel Group egy családi vállalkozásként indult 1964-ben Pierre Richel alapításával, ami napjainkban is a Richel család tulajdonát képezi. Értékeik: a kötelezettségek tiszteletben tartása, a kitartás és a nyitottság számunkra is olyan értékek, amik garantálják a tisztességes és előremutató együttműködés feltételeit.

A gyár dél Franciaország Eygalières városában található, több mint 6 hektáron terül el és közel 300 alkalmazottat foglalkoztat. A gyár számára kiemelkedően fontos, hogy minél több francia vagy európai alapanyagot és munkaerőt vonjon be a gyártásba, ezzel garantálva a termékek minőségét.

A kezdetektől a Richel Group gerincét a melegházak magas szintű gyártása képezi. A Shelterall® sátrak technológiáját és megbízhatóságát is ezen tudás alapozta meg. A tökéletes és kiemelkedő minőségű S420-as acél, a robotizált gyártás, a saját fejlesztésű innovatív profilok és a gondos munkaerő tette és teszi lehetővé, hogy Európa vezető feszített ponyvás tárolási megoldása legyen a Shelterall®. Számos felhasználási területen bizonyította létjogosultságát: mezőgazdaság, ipar, logisztika vagy hétköznapi tárolás. Ezen sokszínűségét a legkülönbözőbb minősítéseknek köszönheti.

Büszkék vagyunk, hogy kéz a kézben a Richel Group-val immár 8 éve a legmegbízhatóbb megoldást a legmagasabb színvonalon tudjuk kínálni Magyarországi vevőink számára.