Ugrás a tartalomra

A legjobb mobil tárolási megoldás

Ha megbízható, mobil tárolási lehetőséget keresünk a gépeinknek vagy terményeinknek, az ideális választás egy jó sátor. A Gravetti kínálatában fellelhető mobil tárolósátrak tartósak és gyorsan telepíthetőek, széles méretválasztékban érhetőek el, hosszúságuk pedig választható, igény esetén bővíthető és személyre szabható. Érdemes figyelmet fordítanunk arra, hogy nagyértékű gépeinket biztonságban tudhassunk, megóvjuk a téli fagytól és csapadéktól vagy a nap kíméletlen sugaraitól. Így a berendezések jobban megőrzik értéküket és tovább szolgálják a gazdaságunkat.

A képen épület, ív látható

Automatikusan generált leírás

Miért válassza a Gravetti tárolósátrait?

A tárolósátrak minden gazdaság vagy ipari üzem hasznos kellékei. A kínálatunkban fellelhető Shelterall sátrak gyorsan és egyszerűen telepíthetőek. Hosszútávú megoldást kínálnak azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. A sátrak jóvoltából az értékes berendezéseket kiválóan meg lehet óvni az időjárás viszontagságaitól. A termékeket nem szükséges betonozott területre telepíteni, közvetlenül a talajra is felállíthatóak, de lehet az alapja tömörített kavics-, út- vagy aszfaltfelület is. Emellett nagy előnyük az is, hogy roncsolás- és sérülésmentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

Termékajánló

Shelterall 15x8,35 tárolósátor

A széleskörű tárolási megoldásként alkalmazható tárolósátor szélessége 15 méter, a gerincmagassága pedig 8,35 méter. A vázszerkezete horganyzott acél 130 mm átmérőjű „ovál”-profilú ívekből épül fel. Ponyvája 670 g/m². A termék sokféleképpen hasznosítható: akár műhely, állatbeálló, garázs, gépbeálló, takarmány- és vetőmagtároló vagy építőanyag tárolóként is jól hasznosítható. Előnye, hogy alkalmazkodik a növekvő igényekhez, egyszerűen bővíthetjük utólag is. Összeszerelése és szétszerelése kivitelezhető. Felállítása előtt nincs szükség speciális terepelőkészítésre, talajra, aszfaltra, betonra, falazatra és Gravetti blokkra is telepíthető. Talajra telepítve a tárolósátor szélétől kevesebb, mint 0,5 méterre a hasznos magasság már több mint 2 méter.

Rögzítés

A termék rögzítése mindig az adott felülethez optimalizált, a felület lehet talaj, zúzottkő, beton vagy aszfalt egyaránt.

Szerkezet

A sátor rendkívül ellenálló a kiváló minőségű horganyzott acélból készült szerkezeti elemeknek köszönhetően. A bordaíveket 9 sor szelemen köti össze, a sátrak mindkét végén széltámaszok biztosítják a stabilitást.

Ponyva

Kiváló minőségű, PVC bevonattal ellátott poliészter ponyva (670 g/m²) biztosítja a takarmányaink, gépeink védelmét. Ponyváinkra 10 év gyártói garanciát nyújtunk az UV sugárzás ellen. A fehér belső filmbevonat a még jobb fényerőt teszi lehetővé a sátor belsejében.

A sátraink (csarnokaink) a legkülönfélébb, akár speciális tárolási feladatokra is alkalmasak.

1. Gép- és járműtárolás
2. Műhely (gyári hőszigeteléssel)
3. Állattartás (juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas)
4. Takarmánytárolás
5. Takarmány előkészítés
6. Műtrágya-, vetőmagtárolás

A sátrak teljes mértékben hegesztés mentesen összeszerelhetőek a helyszínen. A folyamat során a gyárból közvetlenül a Megrendelő telepére szállítjuk az alkatrészeket. Az egységcsomag minden esetben tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, amely az épülethez szükséges lehet. Az összeszerelést a Megrendelő is el tudja végezni, de a GRAVETTI Kft. profi építőcsapata is rendelkezésre áll.

Bízza ránk az összeszerelést, mi azt is megoldjuk!

Szakavatott csapatunk maximális odafigyelést nyújtva, hatékonyan építi fel a sátrat.

Kiegészítőre lenne szüksége a Shelterall tárolósátrakhoz?
 

Böngésszen a kiegészítő termékeink közül a tökéletes végeredmény érdekében! Nálunk mindent megtalál, legyen szó zárt oromzatról, feltekerhető ponyvakapuról, automata ponyvakapuról, szélfogó hálóról, fényáteresztő ponyvabetétről, sátorhosszabbításról, hőszigetelésről és még sok minden másról!

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás