Ugrás a tartalomra

Partnereink

Richel Group
Gyártó, Franciaország

A Richel Európa első számú üvegház gyártója, termékei formavilága és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert.

A Shelterall tárolósátor rendszer gyorsan telepíthető és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos építés nem megoldható - legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról.

Lesnik
Gyártó, Szlovénia

A LEŠNIK LENART gyár 1976 óta fejleszt, gyárt és értékesít modern kommunális eszközöket, és kifinomult elülső hárompont csatlakozásokat traktorok és egyéb járművek számára. A gyár sokat fektet be a modern technológiákba annak érdekében, hogy lépést tartson a piaci szereplőkkel.

Kiváló minőségű termékeket gyártanak szigorú ellenőrzési szabályok mellett. A Gyár ISO tanúsítvánnyal rendelkezik.

ELHO
Gyártó, Finnország

 Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, és a kiváló anyag és gyártási minőség eredményeként a hosszú távú, megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

Galebreaker
Gyártó, Egyesült Királyság

A Galebreaker több, mint 30 éve tervez és gyárt szellőztető- és kapurendszereket saját gyárában, az Egyesült Királyságban. Rendszerüket arra tervezték, hogy optimalizálják az állattartó épületek természetes ventillációját, javítva ezzel a tartási körülményeket. Teszik ezt a legmodernebb anyagok és technológiák felhasználásával. 

Rendszereik megfelelnek az EN 13241 szabványnak.

Fliegl
Gyártó, Németország

A Fliegl családi vállalkozás, az általuk vallott elvek, a hagyomány, az innováció és a családi értékek mentén mozognak. A cég fókuszpontjában a gazdálkodók állnak, azok az emberek, akik értékelik a családot, a barátságot és a hagyományokat, de soha nem tévesztik szem elől a jövőt. 

Ezeket az elveket valljuk magunk is. Jó szívvel ajánljuk termékeiket!

MMGrigliati
Gyártó, Olaszország

A gyárat 1977-ben Udinében alapította Ruggero Montagnese és Giorgio Morandini, akik értékes ágazati szaktudásukat felhasználva saját know-how-jukat fejlesztették az üvegszálas FRP vagy GRP rácsok gyártásában. M.M. S.r.l. megértette az FRP - GRP piac lehetőségeit és igényeit, releváns pozíciót értek el az olasz piacon és a nemzetközi FRP - GRP piacon is, főként a Franciaországban, Kínában, Chilében és Brazíliában működő vállalatokkal folytatott együttműködésük révén.

Respiro
Gyártó, Ausztria

Respiro rendsodrók

Garantált magas munkaminőség, a talaj és a traktor egyidejű védelme.