Ugrás a tartalomra

A bálák védelme az időjárási hatásoktól

Ha a bálánkat szakszerűen és elegendő odafigyeléssel tároljuk, akkor az biztosan egész évben jó minőségű lesz. Fontos, hogy megvédjük a bálát az időjárás viszontagságaitól, de emellett az is nélkülözhetetlen, hogy azt biztonságosan, az előírásoknak megfelelőn raktározzuk. Ideális megoldás, ha erre a célra egy minőségi tároló sátrat használunk. A jó hírünk pedig az, hogy a Gravetti kínálatában garantáltan megtalálja az Ön számára ideális terméket!

Bizonyos esetekben jó döntés a bálatakaró használata is, ám az azzal járó fárasztó munka a szezon végére akár veszteséget is eredményezhet. Ezért érdemes felfedezni a Shelterall tárolósátrak egyedülálló előnyeit! Kifejezetten tartósak, gyorsan telepíthetőek, széles méretválasztékban érhetőek el, a hosszúságuk pedig igény szerint bővíthető.

A megbízható szénatárolás rendkívül fontos szempont minden gazdaság számára, hiszen az állatok hatékony etetése múlik rajta. Nagy körültekintést igényel a betakarítás, az időzítés és a módszerek tekintetében egyaránt - ám hiába a jól betakarított széna, még nem dőlhetünk hátra. Ugyanis, ha meg szeretnénk őrizni a takarmány kiváló minőségét és a beltartalmi értékeit, akkor a megfelelő tárolásról is gondoskodnunk kell.

A széna kiváló minőségének előteremtésére és megőrzésére számos tipp áll rendelkezésünkre. Az első fontos tudnivaló az, hogy a munkafolyamatok jó időzítésén rendkívül sok múlik: ne várjuk meg, hogy a tartós napsütésben kiszáradjon a széna, ami miatt veszít az A-vitamin tartalmából és a színe is fakul. Ugyanakkor a bálákat azonnal sem szabad behordani a földekről, jobb egy ideig kint hagyni, hogy azok szellőzzenek és megfelelően kiszáradjanak. A nem megfelelően száraz állapotában bebálázott széna az utóérés folyamán hőt termel, ami súlyos esetben a bála begyulladását is eredményezheti.

Válassza Ön is a megbízható védelmet a Shelterall tárolósátrak jóvoltából!

A Gravetti kínálatában fellelhető tárolósátrak gerincmagassága a szélesség függvényében 2,25 és 11,00 méter közötti lehet. A sátrak ideálisak takarmány és alomszalma tárolására. A termékek kiváló tárolóépítmények az alacsony gépesítésű kisüzemek, vagy teleszkópos rakodókat alkalmazó nagyüzemi gazdaságok számára.

Az alagút hatásának jóvoltából a takarmányt száraz és jól szellőző körülmények között tárolhatjuk. Azok a gazdálkodók, akik a múltban egyszerű, szélnek kitett takaróponyvát használtak, most értékelik a tárolósátraink nyújtotta munkakényelmet és gördülékenységet!

Felejtse el Ön is a kazaltakarással való fáradalmakat! A Shelterall tárolósátrak nem igényelnek hagyományos alapokat, nyílt terepeken vagy a tanyasi udvarokon is összeszerelhetőek.

A Richel csoport és a Gravetti Kft. együttműködése kiemelkedő mezőgazdasági megoldásokkal támogatja a magyar gazdaságokat. A Shelterall tárolósátrak gyártója az 1964-ben alapított RICHEL csoport, amely egy 3. generációs családi vállalkozás a dél-franciaországi Eygaliéres városában.

A melegházak és üvegházak tervezése és gyártása során szerzett 50 évnyi tapasztalatot felhasználva fejlesztették ki a Gravetti által forgalmazott Shelterall tárolósátrakat. A termékeik tervezése és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert. Az európai normáknak megfelelő, NF EN 10346 Sendzimir szabvány szerint készülő OV90-es, OV130-as nagyszilárdságú, ovál-profilú acélcső és a Richel-kereszt technológia teszi lehetővé a hegesztés nélküli összeállítást, a PVC bevonatú ponyva biztonságos rögzítésére pedig a Richel-Clips rendszer szolgál.

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás