Ugrás a tartalomra
 • Helianthus lótakarmányok, növényi olajok
  Növényi olajok és kiegészítők a lovak egészséges emésztőrendszeréért

  A rutinos lótartók már biztosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő takarmányozás kulcsfontosságú a lovak egészségét és kondícióját tekintve. A takarmányozás azonban nem merülhet ki az alap tápokban, hiszen az olyan takarmány-kiegészítők, mint a növényi olajok, a rostok és az ásványi anyagok szintén elengedhetetlenek állataink jóllétéhez, emésztésük egészségéhez.

 • Gravetti - Tárolósátor a telephelyen
  Új utakon

   

  Partnereink rugalmas kiszolgálása érdekében növelni kellett raktárkapacitásunkat. Erre a legkézenfekvőbb megoldás egy tárolósátor megépítése volt, amit előkészített, murvás talajra telepítettünk. Hiába az előkészített talaj, a szilárd felületre alkalmas targonca nem tudott megbirkózni a feladattal, a sóderos részen könnyen elásta magát, és ez rengeteg bosszúságot, időkiesést okozott.

   

 • Shelteall sátor a Gravettinél
  Beruházási kedvcsináló 2022 ősz

  Tisztelt Partnereink, Tisztelt Érdeklődők

  Engedjék meg, hogy néhány termékünket figyelmükbe ajánljuk. Olyan eszközökre teszünk most javaslatot, melyek Zsámbékon, a Gravetti Gépállomáson akár azonnal átvehetőek (2022.11.16.). Ezen termékek ára már forintban van meghatározva, az árfolyam így nem jelent kockázatot, és a szállítási határidő sem fog elhúzódni.

  A lenti három ajánlat kizárólag a készlet erejéig érvényes.

 • ELHO Scorpio 550 kőfelszedő, a kőmentesítés királya
  Gépajánló, fókuszban a területek karbantartása

  Hatékony kőmentesítés és kőfelszedés

  A köves területeken gazdálkodók számára bizonyára ismert a talajban lévő kisebb és nagyobb kövek problémája. Mivel ezen kavicsok károkat okoznak a gépekben, évente visszatérő költségekkel kell számolni, mindemellett a szervizelésre szánt munkaórák bevételkiesést eredményeznek.  A megfelelő megoldás a megelőzésben rejlik, amely a hatékony kőmentesítés és kőfelszedés folyamata. Cikkünkben egy olyan gépet mutatunk be, mely végérvényesen szünteti meg a gondokat.

 • Eszközök lovasoknak
  Kiváló gépeket és eszközöket kínálunk a lovardák számára is

  A lovardák hatékony és gondtalan működéséhez elengedhetetlen a minőségi munkagépek megléte. A Gravetti Kft kínálatában a kiváló Weidemann eszközök támogatják a ló- és lovaglósportokat. A Weidemann a 70-es évek kezdetétől folytat szoros együttműködést ügyfeleivel, amely hozzájárul az innovatív koncepciókhoz. A cég munkássága magasfokú használhatósággal és érett technikával vezet a jól átgondolt termékprogramokhoz minden felhasználó számára.