Ugrás a tartalomra
 • Bálatárolás Shelterall sátorban a Gravettitől
  Miért érdemes a legnagyobb üzemeknek is Shelterall sátorban tartani a bálákat? Legyen szó szálastakarmányról, vagy akár a szalmáról?

  Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos a szálastakarmányaink biológiai tisztasága. Nagyon helyesen egyre többen fordítanak energiát és nem kevés pénzt arra, hogy olyan „zöld sort” állítsanak hadrendbe, ami ezt a törekvést a leginkább támogatja. A tárolás viszont sok helyen hagy még kívánnivalót maga után, aminek sokszor nem is emberi hanyagság az oka, hiszen a legjobb szándékkal is lehet kevésbé jó döntést hozni. Az állomány gyarapodása és az időjárás se mindig kedvez a különböző bálatakaró fóliáknak, ponyváknak.

 • Helianthus lótakarmányok, növényi olajok
  Helianthus Mítoszromboló 2. rész

  Mítosz: Az olajok folyamatos etetése "síkosítja a beleket", javítja a takarmány haladását a belekben.

  Széles körben, gyakran állatorvosok között is elterjedt tévhit!

  Sőt! Az olajokkal kiegészített takarmány hosszabb időt tölt el a gyomorban, ami nagyon hasznos, hiszen csökkenti a gyomorfekély kockázatát. Ezután a vékonybélbe érve az epe elkezdi lebontani, hogy aztán a vízzel keveredve haladjon tovább az emésztőrendszerben. Az olajok a mindennapos etetés mellett teljesen (98%-ban) megemésztődnek és felszívódnak, mire a vastagbélbe érnek!

 • ELHO Arrow NK 3300 fűkasza
  Az állatokról való gondoskodás a szántóföldön kezdődik, miért is az ELHO gépeket ajánljuk?

  Ma már közhelynek számít, hogy aki szarvasmarhát tart, az nem a szarvasmarhát takarmányozza, hanem a bendőjét (meg egy kicsit a vékonybelet is…). Tehát, ha a bendőt kiszolgálom, akkor az állattal már nagy baj nem lehet takarmányozási szempontból és az állategészségügyi problémák jelentős részének is elejét vettük.

 • Gravetti törzsgárda
  Szálastakarmány betakarító-, terület karbantartó- és rakodógépekkel is várja partnereit a Gravetti

  Bár a Gravetti Kft. leglátványosabb terméke a Shelterall tárolósátor termékcsalád, a cég széles termékkínálattal rendelkezik a zöldtakarmány betakarító-, terület karbantartó- és rakodógépek tekintetében is. Nagy László, ügyvezető, mutatta be a portfóliójukat.

 • Shelterall sátor
  Innovatív mobil tárolási megoldások a Gravettitől

  A legtöbb magyar gazda nem rendelkezik a szükséges tárolókapacitással ahhoz, hogy biztonságban tudja a fáradtságos munkával megtermelt terményeit, a következő évre drágán megvásárolt inputanyagait, valamint nagyértékű gépeit. Erre nyújt megoldást a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall ponyvafedésű mobil tárolórendszer.