Ugrás a tartalomra
 • Gravetti-blokk, betonlegó
  Gravetti-blokk: Egyszerű és sokoldalú megoldás
  Ipari és mezőgazdasági termelés során a géppark mellett nem elhanyagolható a munkát segítő épített környezet jelentősége sem. Az alapanyagok, a késztermék, a termény és akár a gépek tárolása is egyaránt megoldást kíván. A Gravetti-blokk széleskörűen felhasználható ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez. Költséghatékonysága, egyszerűsége és magas szintű variálhatósága miatt sokszor ideális választás.
 • Siloking etetőkocsi a gravettinél
  Az etetőkocsi szerepe a takarmányozásban
  A mezőgazdaság már évszázadok óta fontos terület. A takarmányozás, vagyis az állatok megfelelő táplálásának biztosítása, elengedhetetlen része a mezőgazdasági tevékenységnek. Az etetőkocsi (TMR kocsi), mint eszköz, pedig kulcsfontosságú a hatékony és eredményes takarmányozásban. Ebben a cikkben bemutatjuk az etetőkocsi szerepét, jelentőségét, és a modern mezőgazdaságban betöltött funkcióját.
 • Shelterall sátor
  Környezetbarát megoldások: Fenntarthatóság a mezőgazdasági sátrakban
  Fenntartható, környezetbarát, energiahatékony és még olcsó is? Túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de mégis az! A Shelterall sátrak széles körben nyújtanak megoldást a tárolási kihívásokra. Legyen szó gépekről, állatokról, esetleg egy műhely kialakításáról, a sátor megbízható megoldás!
 • Gravetti Mobilút
  Az őszi munkavégzés elengedhetetlen kelléke - a Gravetti Mobilút
  A munkálatok nem állnak le ősszel sem, sőt! Ilyenkor nagy erővel zajlik a betakarítás, számos gabona, illetve zöldség és gyümölcs esetében is. Viszont a gyakori esőzések, hűvös, párás idővel párosítva, gyakran erősen saras környezethez vezetnek.
 • Gravetti géptároló sátor
  Amikor a szabad ég alatt már nem jó – Géptárolás ősszel
  A nyári napsütés, illetve az ezzel járó UV-sugárzás sem éppen a munkagépek legnagyobb barátja, azonban az ősszel kezdődő esőzések is komoly károkat tudnak okozni. A folyamatos nedvesség, a sár, a rozsda melegágya, ami rövid távon használhatatlanná teszi a gépeket. Van tökéletes megoldás!