Ugrás a tartalomra

Sátor

  • Gravetti géptároló sátor
    Sátormegoldások mindenre!
  • Állattartó sátor
    Mindenkor, mindenhol!
  • A tehenek is szeretik
    A legjobb állandó átmeneti megoldás

Mi a sátorépítéshez is nagyon értünk!

Minimális terepelőkészítés

Maximális odafigyelés

Profi csapat

A legjobb mezőgazdasági tárolómegoldás

Mezőgazdasági tárolósátor

Sokoldalú, egyszerű, gyors. A mezőgazdasági és ipari környezetben kiváló alternatívát jelent a ponyva csarnok. Legyen szó takarmány-, gép- illetve ipari tárolásról, vagy éppen állattartásról a Gravetti Kft. megbízható, tartós megoldást kínál. A Francia RICHEL csoport Shelterall sátor rendszere széles skálán testre szabható megoldást kínál a mezőgazdaságok részére.

Előnyök

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy egy ponyva csarnok mennyi előnnyel rendelkezik. A Shelterall tárolósátor telepítése minimális terep-előkészítést igényel, felépítjük közvetlenül a talajra, betonra, aszfaltra, falazatra, Gravetti-blokkra, tengeri konténerre. A fő funkcióját, ami nem más, mint az elemek elleni védelem tökéletesen ellátja. Legyen szó gép- vagy takarmánytárolásról, állattartásról, a Gravetti tárolósátor költséghatékony és biztos megoldást kínál.

Felépítés

A sátor telepítése hegesztésmentesen, kész elemekből történik, komolyabb építészeti beavatkozást, speciális szerszámokat, tudást nem igényel. Ennek köszönhetően a megrendelő is felépítheti, azonban felkészült csapatunk is rendelkezésére áll. Minden esetben a helyszín bejárása után teszünk javaslatot a legjobb megoldásra, majd ideális esetben akár egyetlen nap alatt is elvégezzük az építést. Az eredmény pedig tartós, funkcióját teljes mértékben ellátó építmény, ami igény szerint akár át is helyezhető a jövőben.

Sokoldalú felhasználás

A géptárolás a technológia egyik legkézenfekvőbb hasznosítása, hiszen a sokszor több tízmillió forint értékű mezőgazdasági gépek élettartama drasztikusan csökken, ha az elemeknek kitett körülmények között tároljuk őket. A tűző nap, de az eső, hó és sár is kifejezetten károsak, a géptároló sátor pedig hatékony megoldás az eszközök védelmére. A rendszeres és gondos karbantartásnak fontos része a megfelelő tárolás, főleg a holtszezonban kiemelten fontos megfelelő körülményeket biztosítani a munkagépek számára.

A gépek mellett kiválóan alkalmas a megoldás takarmány tárolására is. A bálázás már fél siker, a bálák védett tárolása viszont már teljes győzelem. Az állatok egészsége szempontjából fontos, hogy megfelelő minőségű takarmányhoz jussanak. A Shelterall sátor kiváló ár-érték aránnyal bír, csökkenti a munkafolyamatokat (a kazalrakással egy időben történik a kazaltakarás is). Emellett a szellőzés is folyamatosan biztosított, mivel a nap hatásra a ponyva gyorsan melegszik, a változó hőmérsékletű légtömeg pedig természetes cirkulációt biztosít a sátor belsejében.

Kiegészítők

A sátrak teljes mértékben testre szabhatók. A különböző kiegészítők segítségével lezárhatjuk a sátor száját, illetve különböző kapukat alakíthatunk ki. A belső oldalak, illetve az oromzat is elláthatók lemezborítással. Beépíthető fényáteresztő ponyvabetét, ami a sátor tetején egy sávban biztosítja a természetes fény bejutását, emellett az összes sátor hossza testre szabható, illetve akár később növelhető is. A kiegészítőknek köszönhetően a tárolás mellett a sátrak az állattartás területén is kiválóan hasznosíthatók.

Tartósság, európai minőség

A Gravettinél kifejezetten figyelünk arra, hogy megbízható minőséget kínáljunk a vevők számára, legyen szó munkagépekről, vagy éppen sátrakról. A Shelterall sátrak gyártója a francia RICHEL csoport. Az 1964 óta működő, mára harmadik generációs családi vállalkozás Európa piacvezető melegház gyártójává nőtte ki magát. Termékeik 89 országban segítik már a termelést és a gazdákat, a jelenleg forgalmazott sátor technológiát 60 év tapasztalata formálta.

A gyártás és a formavilág a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert, minden európai normának megfelel. A ponyvák biztonságos rögzítéséért pedig a Richel clips rendszer felel. A több éves együttműködés során meggyőzödtünk arról, hogy a gyártó által fejlesztett technológia, illetve a mi kivitelezési megoldásaink minősége garantálja a partnerek elégedettségét. Magyarország szerte már több, mint 400 sátor segíti a mezőgazdaságok munkáját.

Minden kihívásra van jó megoldás!

Gravetti

Innovatív mezőgazdaság

Lépjen kapcsolatba velünk

CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.