Ugrás a tartalomra

Gravetti Ipari rendszerek

Gravetti

Ipari rendszerek

Beszállítóink mérnökei adják a megbízható hátteret

Minden esetben személyesen, a helyszínt bejárva teszünk javaslatot a legjobb megoldásra

Profi építőcsapatunk maximálisan igazodik a megrendelő munkavédelmi szabályrendszeréhez 

 

Gravetti-blokk

Stabil súlytámfalak, gyors és egyszerű építés. A több méretben elérhető Gravetti-blokk a tárolás új korszakát nyitja meg. Súlytámfalak, térelválasztó falak, depók épület oldalfalak, vagy éppen Shelterall sátor építéséhez is felhasználható. A betonelemek építőkockákhoz hasonlóan kapcsolódnak egymáshoz, így a kívánt objektum gyorsan és egyszerűen felépíthető, sőt hasonlóan egyszerűen lebontható, áthelyezhető. Akár 4 méter magas falak kialakítására is alkalmas. Nem igényel speciális alapozást, 20-25 centiméter térbetonon már elhelyezhető. A méretei és súlya miatt pedig az elemek mozgatása kötelek nélkül, kisebb gépekkel, targoncákkal is megoldható. Vasalása és a beton minősége úgy lett kialakítva, hogy szulfátos környezetben is felhasználható, ezért trágya és erjesztett takarmány tárolásához, illetve állattartáshoz is kiválóan alkalmas.

GRP szerkezetek

A Gravetti Kft. kínálatában elérhető GRP szerkezetek megoldást kínálnak az ipari biztonságos közlekedésre. Lépcsők, korlátok, rácspanelek és hágcsó rendszerek széles választéka garantálja a biztonságos használatot. Az öntött rácspanelek ideálisak épületek alapjainak megerősítésére, vegyipari üzemekben és magas terhelésű környezetekben is. Korrózióállóság, alacsony karbantartási igény és hosszú élettartam jellemzi őket. Az M.M. termékpaletta kémiailag agresszív környezetben is alkalmazható, tiszta izoftál és vinilészter gyantával készül. A rácspanelek UV-állóak, könnyűek, és csúszásmentes réteggel is rendelhetők. Az öntött rácspanelek tűzállók, nem korrodálnak, nem korhadnak, könnyűek és könnyen karbantarthatók. Ideálisak lépcsők, folyosók, járófelületek, hidak és csatornák kialakításához. Külön előny ebben az esetben is az egyszerű, gyors telepítés.

Ipari sátrak

A tárolósátor ipari környezetben is stabilan megállja a helyét és szállítja a technológiától elvárható előnyöket. Az állandó épületekkel szemben az ipari sátrak gyorsan, egyszerűen és olcsón felépíthetők. A telepítés nem igényel speciális tudást, vagy eszközöket, hegesztésmentesen, előre elkészített elemek összeállítására van csak szükség. Az építést a megrendelő is elvégezheti, azonban felkészült csapatunk minden esetben a helyszínt bejárva tesz ajánlatot az ideális megoldásra, majd a megrendelést követően, ideális körülmények között akár egyetlen nap alatt elvégzi a telepítést. Gravetti-blokkra, vagy falra építve a sátor teljes tárolókapacitása kihasználható. Tárolási célokra az ipari tárolósátor rendkívül kézenfekvő és egyszerű megoldás, a Gravettinél pedig garantált az európai minőség is.

Kapurendszerek

Az állattartás és tárolás elengedhetetlen eleme a megbízhatóan működő kapu. A Gravetti kapu rendszerek is elérhetők, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Gazdaságos, hosszú élettartamú rolós ponyvakapuk, szekcionált kapurendszerek, illetve függöny-rendszer is a rendelkezésére áll. Akár állandó épületre, akár tárolósátorra is alkalmazhatók és hatékony védelmet nyújtanak az időjárás, illetéktelen bahatolók, vagy éppen állatok esetén a szökések ellen. A Galebreaker VVS függönyrendszer biztosítja a természetes fényt és szellőzést ráadásul rendkívül rugalmasan a felhasználó igényeihez alakítható. A VVS függönyök használatával biztosíthatja az állatállomány számára a természetes, friss levegőt. A kapurendszerek között egyaránt vannak a manuális és az elektromos működtetéssel záródók, így mindenki megtalálja a szükségleteinek leginkább megfelelőt.

Kiemelt Termékek

Legsikeresebb termékeink A-tól Z-igs

Kőfelszedés

ELHO Scorpio 500

bálasor-csomagoló

ELHO TUBE 2020 ACI

körmölő kaloda

USA EQUIPMENT

BÉRELJEN
ELHO Scorpio 550
kőfelszedő gépet!

útépítés - szőlő, gyümölcsös telepítés -  zöldterületek mezőgazdasági  művelésbe vonása

Lépjen kapcsolatba velünk

CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.