Ugrás a tartalomra

Géptárolás, ahogyan mi a Gravetti Kft-nél gondoljuk

Ahogy véget ér a nyár, egyre sürgetőbb problémává válik, hogy hogyan oldjuk meg nagyértékű gépeink, eszközeink tárolását. Ősszel a legtöbb telephelyen a raktárak, csarnokok gabonával, terménnyel vannak tele, így a gépek a szabad ég alá szorulnak. Mi a Gravetti Kft-nél erre a helyzetre kínálunk megoldást francia beszállítónk, a Richel gyár segítségével.

 

Gravetti géptároló Shelterall sátor

               Géptárolási megoldásunk alapját a Shelterall sátor termékcsalád adja. A vázszerkezet kiváló minőségű ovál-profilú horganyzott acélcső. A sátrak stabilitását, erősségét az 1,25 m-ként elhelyezett bordák biztosítják. Ezzel a bordaosztással sátraink az év 365 napán használhatóak, hó és széltehernek ellenállnak. A Richel-kereszt technológia lehetővé teszi a hegesztés nélküli összeállítást, így a tároló bármennyiszer össze és szétszerelhető, áttelepíthető. A PVC bevonatú, fénystabil, UV álló ponyva biztonságos rögzítésére pedig a Richel-Clips rendszer szolgál, a ponyvára 10 év gyártói garancia van. Minimális terepelőkészítést követően a sátor vázszerkezetének rögzítése történhet talajra, betonra, falazatra vagy aszfaltra.

Különféle célokra különböző méretű sátrakat kínálunk, javaslunk. A megfelelő méret kiválasztásában a tárolni kívánt gépek magasságának van leginkább szerepe. Célszerű a sátrat a legmagasabb géphez igazítani. Amennyiben a flottában csak kisebb traktorok vannak, úgy elegendő lehet akár a 8 m széles, 3,6 m gerincmagasságú sátor is. Ha a géppark rendelkezik magasabb gépekkel (kombájn, önjáró permetező, nagytraktor), akkor érdemes a magasabb sátrak közül választani, mint például a 10 m széles, 5 m-es gerincmagasságú, vagy a 12 m széles, 6,45 m-es gerincmagasságú tárolósátrunk.

Shelterall sátor termékcsalád:

A Sheltherall sátrak hossza minden esetben az igényekhez igazítható.

Gravetti géptároló Shelterall sátor

Néhány Gravetti-géptároló a kínálatunkból:

9,3 m széles, 12,5 m hosszú, 3,99 m magas (kisebb gazdaságoknak)

10 m széles, 15 m hosszú, 5 m magas (akár a legnagyobb kombájn is elfér)

12 m széles, 20 m hosszú, 6,45 m magas (több kombájnnak is kényelmes)

15 m széles, 30 m hosszú, 8,35 m magas (ide minden befér)

Az egységcsomag minden esetben tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, amely az épület telepítéséhez szükséges. A fenti árak magukban foglalják a helyszínre szállítás, valamint a szerelés költségét is (az itt közölt árak 2023. október 31.-ig érvényesek). Szakavatott csapatunk maximális odafigyelést nyújtva, hatékonyan építi fel a sátrat.

A megrendelt géptároló akár 6 héten belül elkészülhet az Ön telephelyén.

Gravetti géptároló Shelterall sátor

Kiegészítőre van szüksége a Shelterall tárolósátrakhoz?

Böngésszen a kiegészítő termékeink közül a tökéletes végeredmény érdekében! Nálunk mindent megtalál, legyen szó zárt oromzatról, feltekerhető ponyvakapuról, automata ponyvakapuról, szélfogó hálóról, fényáteresztő ponyvabetétről, sátorhosszabbításról, hőszigetelésről és még sok minden másról!

A sátraink (csarnokaink) a legkülönfélébb, akár speciális tárolási feladatokra is alkalmasak.

1. Gép- és járműtárolás

2. Műhely (gyári hőszigeteléssel)

3. Állattartás (juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas)

4. Takarmánytárolás

5. Takarmány előkészítés

6. Műtrágya-, vetőmagtárolás

Forduljon hozzánk bizalommal, kollégánktól az alábbi elérhetőségeken kérhet tanácsot, árajánlatot:

Nyugat-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Közép-Magyarország

Dél-Dunántúl

Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld

Gravetti géptároló Shelterall sátor