Ugrás a tartalomra

Minőségi sátrak a Gravetti kínálatában

A kedvező árú, gyorsan összeszerelhető és rendkívül tartós mezőgazdasági és ipari sátrak a Gravetti Kft.-től minden igényt kielégítenek. A tárolósátrak tökéletes választásnak bizonyulnak a 40 éves gyártói tapasztalatunknak és a számos referenciánknak köszönhetően. Fedezze fel széles kínálatunkat, legyen szó autó-, gép-, bála-, gabona-, széna- vagy inputanyag-tároló sátorról, akár baromfitartó, borjúnevelő sátorról vagy téli szállásról, nálunk megtalálja az ideális terméket! Sátrainkat acél vázszerkezet tartja, könnyen szétszedhetőek, az alap nem igényel betonozást. Válassza Ön is az innovatív mezőgazdasági megoldásokat!

Tárolás Gravetti módra

Miért hasznosak a tárolósátrak?

Elege lett abból, hogy folyton ázik a bálázott takarmánya? Netán tökreteszi az időjárás a drága gépeit? Mi megbízható sátormegoldást nyújtunk minden helyzetre! Szűkös a tárolási kapacitása? Nincs ideje hónapokig építkezni? Küszöbölje ki ezeket a problémákat a legjobb tárolósátrakkal!
A mezőgazdasági és ipari sátrak gyorsan telepíthető és tartós megoldást jelentenek azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. A sátrak segítségével terményeit kiválóan meg tudja óvni az időjárás viszontagságaitól. A sátrakat nem szükséges betonozni, közvetlenül a talajra is felállíthatóak, roncsolásmentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

A Shelterall tárolósátrak előnyei

A Gravetti Kft. és a Richel csoport együttműködésének köszönhetően a kiváló minőségű Shelterall sátrak Magyarországon is elérhetőek, bárki számára. A termékek jól hasznosíthatóak műhelyként, állatbeállóként, garázsként, gépbeállóként, takarmány- és vetőmagtárolóként, valamint építőanyag tárolás céljából.

Válassza a Shelterall tárolósátrakat, mert:

  • tartósak,
  • gyorsan telepíthetőek,
  • széles méretválasztékban érhetőek el,
  • hosszúságuk választható, bővíthető!

Szénatároló sátor

Kétségtelenül az a legdrágább takarmány, amely megromlik és ki kell dobni. Szerencsés esetben a gazda az esőzések előtt be tudja bálázni a szénáját - ez már fél siker, de ha fedél alá is tudta tenni, akkor győzött! Ha a betakarított szénát kitesszük a környezet hatásainak, annak a betakarítás pillanatától folyamatosan romlik a minősége és a gyönyörű, jó beltartalmú szénánk a téli csapadék hatására pont tavaszra lesz gyenge minőségű, toxinnal terhelt, amikor tavasszal szeretnénk vemhesíteni az állataink nagyobb hányadát.  Jó szénát senki helyett nem tudunk készíteni, de ha már megvan, meg tudjuk azt védeni. Erre nyújt megoldást a Shelterall tárolósátor, amely tökéletesen testre/üzemre szabható és ha szükséges, akár át is telepíthető.


Sátorépítés

Bízza ránk a sátorépítést, válassza a költséghatékony, gyors, kiváló minőségű tárolási megoldást! A Gravetti Kft. szolgáltatásai közé tartozik a sátrak helyszínre szállítása és készre szerelése, melyet professzionális szerelőcsapatunk végez. Minden esetben személyesen, a helyszínt bejárva teszünk javaslatot a legjobb eredmény eléréséhez. Ön megrendeli a terméket, mi a helyszínre szállítjuk és profi csapatunk optimális esetben 1 nap alatt felépíti!

A sátorépítés fő fázisai:

1.    Előkészítés

A Shelterall tárolósátor telepítése minimális terep-előkészítést igényel, felépítjük közvetlenül a talajra, betonra, aszfaltra, falazatra, Gravetti-blokkra vagy tengeri konténerre.

2.    Rögzítés

Tartalomhoz a forma... Minden esetben a felszín határozza meg a rögzítés módját, ami lehet talajcsavar, robbanóhorgony vagy acéltalp.

3.    Ponyvaborítás

A vázszerkezetre feszített damilsorok igazítják a ponyva ívét a bordákhoz, amit klipszeléssel rögzítünk a vázhoz, végül az egészet szép feszesre húzzuk.

4.    Zárómegoldások

Van rá mód, nem is egyféle, hogy lezárjuk a tárolósátrunk végeit - ebben is maximálisan igazodunk a megrendelői igényekhez.

+1: Speciális igények? Az sem kihívás!

Állattartási célhoz javasoljuk az oldalfalak lemezborítását, de ha műhelyként szeretné használni, nem árt a hőszigetelés sem!

Kiegészítők a Shelterall tárolósátrakhoz

Válasszon kiegészítő termékeink közül a tökéletes végeredmény érdekében! Nálunk mindent megtalál, legyen szó zárt oromzatról, feltekerhető ponyvakapuról, szélfogó hálóról, fényáteresztő ponyvabetétről, sátorhosszabbításról, hőszigetelésről és még sok minden másról!