Ugrás a tartalomra
Gyártó ELHO
Típus V-TWIN 950 Super
Jelleg kosaras rendképző
Munkaszélesség 950 cm (változtatható)

ELHO V-TWIN 950 Super sodróujjas rendképző átadás-beüzemelés Szerencsen

Ügyfelünk olyan rendképzőt keresett, mellyel a legjobb minőségű takarmányt állíthatja elő. Választása a Gravetti Kft. által forgalmazott kiváló minőségű ELHO V-TWIN 950 rendképzőre esett.

A gépről röviden:

A hidromotorral meghajtott forgókosarak rúdjain elhelyezett ujjak forgó-haladó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, így terelik a gép középvonala felé. Ez az ismétlődő, "lebegtető" mozgatás elősegíti a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani. A feldobó mozgatásnak köszönhetően a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya, fémdarabok, egyéb) minimálisra csökken.

A kíméletes, könnyed mozgatás, magas, jól szellőző, gyorsan száradó rendet hoz létre, az értékes növényi részek károsítása, roncsolása nélkül. Laboratórium által végzett  tesztek alapján, az ezekkel a gépekkel kialakított rendben a talajból származó szennyező baktériumok - Clostridiumok - mennyisége töredéke a hagyományos rendszerekhez képest. A forgókosarak központi csapos függesztése a hordozókarok hidro-pneumatikus csillapításával kiegészítve kiváló talajkövetést, minimális talajterhelést eredményeznek egyenetlen területen is. A kosarak hidromotorral hajtottak, forgási sebességük a termény fajtájától, állagától, mennyiségétől függően fokozatmentesen állítható. A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25-35 l/perc így  akár kis- és közepes teljesítményű traktorokkal is egyszerűen és gazdaságosan működtethető.

További részletek az alábbi linken:

https://gravetti.hu/gepforgalmazas/termek/elho-v-twin-950-rendkepzo