Ugrás a tartalomra

Vásároljon körmölőkalodát pályázat keretein belül

Az induló ÁTK-ban körmölőkaloda vásárlására is van lehetőség!

Az utóbbi időben sokan kerestek meg minket KVK körmölőkaloda vásárlással kapcsolatban, ehhez szeretnék némi segítséget nyújtani az alábbi táblázattal és néhány információval.

A KVK Hydra Klov vállalatot egy Dán körmölőszakember alapította 1969-ben és azóta folyamatosan és kizárólag körmölőkalodákat gyártanak. A Skandináv percizitás és az eltelt idő eredményeként abszolút a körmölőkalodák elitjét képviselik.

Hasonlót sokan gyártanak, jobbat senki.

A két legfontosabb érv a KVK kalodái mellett azon túl, hogy a tartósságuk vitathatatlan, hogy nem csak az ember számára teremt derékfájás mentes, ergonomikus munkakörnyezetet, de a Dán mérnökök külön figyelmet fordítanak arra is, hogy az állatok számára a lehető legkisebb stresszt okozza a körmölés, ez magában foglalja az inak és izületek védelmét, ez első ajtók két irányú működését, a kaloda működéséből eredő hangok lehető legalacsonyabban tartását, és még ezer apró részletet. Így az állat legközelebb már szívesebben megy be, ha tudja, hogy nincs ott semmi ijesztő...

A Gravetti Kft. 2020-óta látja el a KVK körmölőkalodák hazai képviseletét, azóta a kapcsolatunk folyamatosan erősödik, mivel minden szinten megtestesítik azt a gyártó típust, akivel szívesen dolgozunk, amit ígérnek, használhatóságban, minőségben, határidőben azt betartják. Kevesebbet nem fogadunk el, többet nem várunk.

A számtalan munkát megkönnyítő kiegészítő mellett hat féle körmölőkalodát gyártanak, amelyek 200-900 kg teherbírással rendelkeznek, és egyet, amely 500-2000 kg közötti állatok kezelésére alkalmas.

A kalodák alapára kb. nettó 9.000 Euro-tól netto 51.000 Euro-ig terjed, leszállítva, beüzemelve (2024.07.23-i állapot szerint). A drágábbak nyilván nem alkalmankénti telepi felhasználásra vannak méretezve, hanem olyan vállalkozások számára, akik szolgáltatásként körmöléssel foglalkoznak.

KVK körmölőkaloda összehasonlító táblázat

 

KVK körmölőkaloda összehasonlító táblázat

Bővebben a következő linken tájékozódhatnak a kalodákról.

https://gravetti.hu/gepforgalmazas/termekek/labapolas

Választható modellek az alább linkeken találhatóak:

KVK 650 SP0 körmölőkaloda

KVK 650 SP2 körmölőkaloda

KVK 650 SP2 HYDRO körmölőkaloda

KVK 650 SP3 körmölőkaloda

KVK 800-1 körmölőkaloda

KVK 1000-1 körmölőkaloda

További információért, árajánlatért keresse Tatár Kálmán kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36307050687

e-mail: tatar.kalman@gravetti.hu

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.