Ugrás a tartalomra

Találkozzunk személyesen a HungExpo-n!

2024. január 24-27. között a Gravetti is ott lesz a Hungexpo-n, az AGROmashEXPO-n és Agrárgép Show-n, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállításán. A négy napos rendezvény remek alkalom arra, hogy élőben is megtekinthesse termékeinket, illetve további információkhoz jusson velük kapcsolatban. Találkozzunk személyesen!

AGROmashEXPO-n és Agrárgép Show 2024

A hazai agrárium legfontosabb kiállítása

 

Január végén kerül megrendezésre Magyarország egyik legjelentősebb mezőgazdasági kiállítása. Itt megismerheti a legújabb, 2024-es agrár technológiákat és innovációkat: A rendezvény idén is kiemelkedő fórum lesz a mezőgépek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásai, az input anyagok és eszközök gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására. Ha szeretne többet megtudni a Gravetti termékekről, mindezt személyesen is megteheti a B pavilon B26 standjánál. Szívesen válaszolunk mindenféle felmerülő kérdésre, illetve lehetőség nyílik arra is, hogy megtapasztalja a Gravetti minőséget.

Az alábbi termékeinket mutatjuk be:

  • Sheterall tárolósátor
  • Gravetti-blokk
  • Gravetti mobilút
  • Kertifólia
  • Galebreaker szekcionált ponyvakapu

Ha még nem regisztrált, vásárolja meg kedvezményesen a belépőjegyet most!

A mezőgazdasági szakiskolákban tanulóknak idén is ingyenes belépést biztosít a rendezvényre a MEGFOSZ és az Hungexpo Zrt, ezzel támogatva a jövő mezőgazdasági szakembereit.

Tárolás egyszerűen, szakszerűen

Gravetti sátor Galebreaker kapuval

Elege van abból, hogy az időjárás tönkreteszi a drága gépeit, berendezéseit vagy az áruit? Szűkös a tárolási kapacitása? Nincs ideje hónapokig építkezni? Ezekre mind megoldást kínálunk: nézze meg személyesen termékünket!

Mezőgazdasági sátraink széles körben kínálnak megoldást a különféle tárolási feladatokra. Ponyva csarnokaink tökéletes helyszínt biztosítanak műhely vagy garázs kialakítására, alkalmasak állat-, vagy gépbeállónak, valamint építőanyagok, takarmányok és vetőmagok tárolására is. A Gravetti tárolósátrak szerkezete rendkívül ellenálló és tartós, mégis gyorsan össze- és szétszerelhetőek, valamint igény esetén egyszerűen bővíthetőek is.

A sátor felépítése nem igényel speciális tudást, vagy gépeket, így azt akár a megrendelő maga is összeállíthatja. Azonban a felkészült csapatunk minden esetben a folyamat elejétől a végéig rendelkezésre áll. A helyszínt bejárva teszünk javaslatot a legjobb megoldásra, a megrendelés után pedig elvégezzük az építést is, amely ideális körülmények között akár egyetlen nap alatt végre is hajtunk.

Mobilút – nem csak a gazdáknak

A Gravetti mobilút – a sátorhoz hasonlóan – rugalmas és sokoldalú megoldás. Elsősorban munkaterületek, szántók ideiglenes megközelítéséhez lett kifejlesztve, mivel hatékonyan véd a por és a sár ellen. Kiválóan hasznosítható utak kialakítása mellett nagyobb felületek lefedésére, ahol hasonló előnyökkel bír. Így akár ideiglenes parkolók, vagy éppen fesztiválterületek is hatékonyan kialakíthatók segítségével. A mobilút bérelhető is, amennyiben rövidebb távon lenne rá szüksége.

Gravetti mobilút

 

Minőségi mezőgazdasági gépek

A jól működő gazdaság elengedhetetlen eleme a jól működő géppark. Épp ezért a Gravettinél olyan mezőgazdasági munkagépeket kínálunk vásárlóink számára, amelyekről tudjuk, hogy garantáltan minőségi megoldást fognak nyújtani.

Kedvelt darabjaink közé tartoznak a finn ELHO gépei. A gyártó a zord skandináv körülményeket szem előtt tartva végzi a fejlesztést. A végeredmény ennek megfelelően különösen strapabíró és hosszú élettartamú. Különösen a bálázás és a betakarítás munkafolyamatai lesznek segítségükkel egyszerűbbek. Erről nem csak a kiemelkedő minőség, de a gyártó kiemelkedő innovációi is gondoskodnak.

Az ELHO mellett az erőgépek terén pedig a német Weidemann cég termékeit kínáljuk. A vállalat folyamatosan fejlődik, a több mint fél évszázados tapasztalat pedig önmagáért beszél. A Hoftrac széria például típusnak indult, mára azonban már saját gépkategória a piacon.

Weidemann rakodó