Ugrás a tartalomra

Nem csak sátrak vannak a Gravetti kínálatában, hanem kiváló minőségű gépek is

Profi munkagépeink a mezőgazdaság legkülönfélébb területein nyújtanak segítséget. Minden gazdálkodó jól ismeri azokat a jellemző problémákat és nehézségeket, amelyeket a minőségi, szakszerű gépek és eszközök tudnak csak áthidalni. A Gravetti széles választékában böngészhet a gépek felhasználási területe szerint, áttekintheti megoldásainkat és referenciáinkat is. Ha pedig azon aggódik, hogy értékes gépeit hogyan tárolja, védje az időjárás viszontagságai elől – akkor egy újabb jó hírünk is van: kiváló tárolósátrakat is forgalmazunk, amelyek tartósak, többféleképp hasznosíthatóak, könnyen telepíthetőek és gyorsan összeszerelhetőek.

Kombájn Shelterall sátorban

A Gravetti Kft.-t a Bivaly tömörítőhengerre szakosodva indult el 2011-ben, majd a mezőgazdasági szegmens igényeire reflektálva bővült a profil a takarmányozási technológiával, gép bérbeadással és beruházási tanácsadással. 2015-ben mezőgazdasági és ipari sátrak építésével új szolgáltatás épült be a választékba, amely mára vezető ágazattá fejlődött.

Cikkünkben elhoztunk néhány nagyszerű mezőgazdasági gépet a kínálatunkból. Nálunk garantáltan megtalálja azt, amit keres: legyen szó rakodásról, területkarbantartásról, etetésről, kaszálásról, betakarításról vagy éppen bálacsomagolásról.

Termékajánló

Emelési magasság, szélesség és gépteljesítmény egyedülálló kombinációja: Weidemann T5522

Weidemann T5522 teleszkópos rakodó

Összkerék meghajtás, alacsony súlypont és kiváló stabilitás

Az összkerék meghajtásnak és az osztatlan keretnek köszönhetően a Weidemann teleszkópos rakodógépek kifejezetten fordulékonyak és nagyon stabilak. A gép alacsony súlypontja tovább erősíti a stabilitást.

Vezető asszisztencia rendszer vls (Vertical Lift System)

A vls (Vertical Lift System), vagyis a függőleges emelőrendszer folyamatos munkamódot engedélyez és támogatja a részben automatikus teleszkópos mozgással a komplex kezelői környezetben végzett munkát is. A megközelítőleg függőleges emelési ill. leeresztési mozgással a gép stabilitása javul. A vls a mezőgazdaságban kipróbált technika és az újításunkat nemzetközileg is többször kitüntették.

Stabil teleszkópkar és hatalmas emelési magasság

A teleszkópkar robusztus, stabil építésű és a gép közepén helyezkedik el, aminek köszönhetően kevéssé csavarodik el. A párhuzamos vezetés hidraulikus. A csúszóelemek a teleszkópkar belső csövében vannak elhelyezve, így nem igényelnek karbantartást. Az összes fontos hidraulika vezeték kiválóan védett a külső behatásokkal szemben. A kompakt méretű Weidemann teleszkópos rakodógépeinkkel kiváló emelési magasságot érhet el tökéletes stabilitással.

Kiváló minőségű porbevonat

A minőség értéktöbbletet teremt. A Weidemann minőségi követelmények fő jellemzője a porbevonat. A hagyományos nedves lakkozással szemben jóval meghosszabbítja az élettartamot és ugyanakkor hatékonyabb, és környezetvédőbb.

Nagy tolóerő a bolygótengely miatt

A bolygótengelyes meghajtás növeli a kerék forgatónyomatékát és javít a tolóerőn. A tolóerő és a gép teljesítmény közti optimális tolóerő következtében rugalmasan és ezzel egy időben gazdaságosan dolgozhat.

100% differenciálzár

A 100%-ban bekapcsolható differenciálzár szükség esetén a legnagyobb vonó- és tolóerőt nyújtja és – normális haladás közben kikapcsolva – alacsonyan tartja a kerékabroncs kopását.

Erőleadó tengely és három pontos felfüggesztésű felvétel

Opcionálisan a Weidemann teleszkópos rakodók hátul erőleadó tengellyel és három pontos felfüggesztésű felvétellel is felszerelhetők. Ezek az opciók teszik lehetővé, hogy megfelelő farhidraulikával kapcsolatban farfelépítményekkel dolgozzon. Ez a gépét még rugalmasabbá teszi.

Legyen a szilázstömörítés egyszerű az állattenyésztők számára: BIVALY TK300/11 szilázstömörítő henger

Bivaly TK 300/11 szilázstömörítő henger

BIVALY TK300/11 használatakor nem szükséges tökéletesen elteríteni a tömörítendő anyagot, mivel a gép forgás közben maga előtt teríti szét azt. Az alsó tömörítési zónában az erővektorok összeadódnak és egymás irányába hatnak, a szilázsdarabkák pedig egymásnak feszülnek a négyzetméterenként 11 tonna nyomás hatására anélkül, hogy vissza tudnának lazulni. A gép alkalmas mindenféle erjeszteni kívánt tömegtakarmány tömörítésére (taposására) a növényi rostok struktúrájára nincs hatással, nem károsítja azt.

BIVALY TK300/11 vontatott tömörítőhengerrel magas szárazanyag tartalom esetén is extrém tömörség érhető el.

A termék előnyei közé tartozik, hogy kisebb romlási veszteség a silótetőn és az oldalfalaknál. 15-20%-kal több tömegtakarmány taposható be ugyanabba a silódepóba. Jelentős az üzemanyag-megtakarítás, így éjszakai taposásra nincs szükség. Emellett a gép alkalmas biogáz-szilázs előállítására is.

BIVALY TK300/11 megvásárlása egyszeri beruházás, nincsenek benne csapágyak és kopó alkatrészek, így a használatba vétel után sem javítási, sem szervizköltsége nincs!

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!