Ugrás a tartalomra

Kiváló minőségű fóliasátor, a Kertifólia

A fóliasátor minden gazdaság és kert hasznos kelléke, amelyben könnyebb olyan ideális körülményeket teremt, amiben növényeknek ideális, így jobban tudnak fejlődni, termést hozni. A sátorban könnyebben biztosítható a meleg, sőt a megfelelő a páratartalom is. Ezáltal könnyen kitolható a termelési időszak – korábban elkezdhető, és tovább folytatható. A Gravetti kínálatában remek Richel fóliasátrak (Kertifólia néven), és kiegészítők érhetőek el különböző méretben. Fedezze fel a Kertifólia termékek adta előnyöket és szerezzen be egy hasznos darabot!

Érdekesség, hogy az 1950-es évektől kezdtek elterjedni a fóliasátrak, szélesítve a termelési lehetőségeket. Napjainkban pedig már rendkívül elterjedt megoldásnak számít a fóliasátor használata a gazdaságokban.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán mire jó a fóliasátor?

Nagyon is sokra! A fóliasátor megfelelő körülményeket biztosít a növényeknek, amelyeket az adott időszakban nem kapnának meg a szabad ég alatt. A fólia alatt szabályozható a hőfok és a páratartalom is, ezért a termesztési időszak akár jelentősen kitolható, vagyis korábban (akár a tél végén) elkezdhető, és tovább folytatható (például az őszt elhagyva a tél elején is).

Emellett más előnyök is elmondhatóak, mint a fóliasátrak alatt kevesebb a kártevő, így kevesebb növényvédelmi feladattal kell foglalkoznunk. A növényeink pedig védettek lesznek a hirtelen időjárási anomáliáktól, mint a késő tavaszi vagy kora őszi havazást vag fagy. Jobban meg tudjuk védeni a Kertifóliába ültetett növényeinket a léköri szennyeződésektől (repülőgépek, a környéken történő repülős vegyszer szórás, szúnyog irtás). Illetve a nem kívánatos szomszédok általi vegyszerhasználattól is tudjuk védeni a növényeinket. Könyebben megvalósítható a Kertifóliában ez által az organikus (bio/vegyszermentes) kertészkedés.

A fóliasátrak valódi haszna egyértelműen a nagyüzemi, gazdasági termelésben vagy a családi vállalkozásban végzett termesztésben realizálható, de akár egy átlagos kerttel rendelkező hobbikertész is örömét lelheti a fóliasátrak adta előnyökben.

Termékajánló

Fóliasátor 18 m²

Válassza Ön is a minőségi Richel fóliasátrakat! A 18 m²-es Richel termék legfőbb előnyei közé tartozik, hogy rendkívül napfényes, kompakt és egyszerűen szerelhető.

Mit nyújt a termék? Kiváló szellőzést, 2 oldalon nyitható ajtót és 2x180 µ fedőfóliát.

Fontos csomagolási információk:

  • 2 doboz, doboz méretek: 160 cm x 60 cm x 17 cm
  • Súly: 100 kg

Technikai adatok:

  • Galvanizált acél cső vázszerkezet, csőátmérő: 32 mm, bordaköz: 1,5 m
  • Polietilén fedő fólia, vastagsága 2x180 mikron, élettartama minimum 4 év
  • Fóliafeszítés árkolással és talajtakarással
  • Klipszes és acél sodronyos fóliarögzítés és feszítés
  • Egyszerű szerelés, telepítés (csavarozással, illesztéssel), komolyabb szerszámokat és szaktudást nem igényel
  • Nyitható, nagy méretű ajtók mindkét végén a könnyű és hatásos szellőztetésért
  • Bővíthető 1,5 méteres modulokkal
  • A szereléshez átlátható és jól illusztrált telepítési útmutató biztosított

Választható kiegészítők a fóliasátrakhoz

Van egy igazán jó hírünk! A Richel Kertifólia maximálisan a megrendelői igényekhez alakítható. Legyen szó hosszabbításról, ajtó kialakításáról a sátor mindkét végén, árnyékoló hálóról vagy nyitható oldalfalról, mi minden kívánságot megoldunk!

A Kertifóliák lapra szerlve, könnyen mozgatható, szállítható karton dobozokba vannak csomagolva. Zsámbékon raktárunkban átvehetőek, átlagos családi autóval szállíthatóak, a 20,5nm és a 27 nm-es sátrak kivételével. Igény esetén tudunk segíteni a szállítás megszervezésében.

Az árnyékolókat MPL aktuális díjszabása szerint tudjuk küldeni, vagy igény szerint FoxPost automatában is kerhetőek.

Mi a Gravetti Kft.-nél úgy alakítottuk kínálatunkat, hogy innovatív eszközeink segítségével Partnereink a legkülönfélébb feladatokra is megoldást találjanak. Elköteleződésünkkel és a vevői igényre szabott termékeinkkel garantáljuk a tökéletes végeredményt. 

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás