Ugrás a tartalomra

Hogyan lehet olcsón, gyorsan sok férőhelyet teremteni a borjaknak?

Erre a kérdésre adott választ a Richel gyár, egy német tejtermelő üzemben, segítségül hívva a Shelterall tároló sátor termékcsaládot.

A megrendelő, MILCHOF GROSS NEUENDORF KG, három telephelyen 2500 tehénnel rendelkező agrár vállalkozás Brandenburgban, Németországban.

A farm tulajdonosa kiscsoportos borjúnevelésre szeretett volna áttérni az egyedi borjúketreces tartásról. Az egyedi borjúketreceit szerette volna kicserélni olyan Shelterall sátrakra, melyekben meg tudta valósítani, hogy a borjak minőségi körülmények között nőjenek fel.

Shelterall borjúnevelő sátor

Íme a projekt számokban:

  • 20 db SHELTERALL® sátor
  • szélességük: 9,3 méter
  • hosszúságuk: 10 méter
  • 1860 nm lefedett terület

🟢   Telepítés: Talajra, a rögzítés módja talajhorgony

Az alábbi kiegészítőkkel ellátva:

➡️Horganyzott hullámlemez oldalfal borítás, amely, azon túl, hogy védi a ponyvát az állatoktól, mosható és fertőtleníthető, ami által javítani tudjuk a borjak helyének higiéniai státuszát

➡️Szélhálóval kombinált ponyva végzárás, így jár a levegő, de az állatok szintjén nem tud huzat kialakulni.

Shelterall borjúnevelő sátor

Ezt a 20 sátorból álló borjúnevelőt teljes egészében úgy állították össze, hogy embernek és állatnak egyaránt megelégedésére szolgáljon. A projekt annyira jól sikerült, és az épületek annyira meggyőzték a megrendelőt, hogy hamarosan öt további hasonló projekt fog indulni a többi telephelyen.

A Richel gyár nagyon büszke erre a Németországban eddig egyedülálló projektre.

Shelterall borjúnevelő sátor

Önnek is van olyan problémája, amely valamilyen épületet igényel? Keresse szakértőinket, készséggel állunk rendelkezésére.

 

A moduláris #építőipari megoldások magyarországi szakértője a Gravetti Kft, fedezze fel a Shelterall® lehetőségeit az alábbi linken ➡️https://gravetti.hu/tarolosator/megoldasok

 

Hasonló sátrakból már több mint 300 db van Magyarországon.

 

Nyugat-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Közép-Magyarország

Dél-Dunántúl

Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld