Ugrás a tartalomra

A Detk-146 takarmányszállító tartálykocsi

Napjainkban egy gördülékenyen működő gazdaság elengedhetetlen kelléke a takarmányszállító tartálykocsi. A Gravetti által forgalmazott Detk-146 típusú takarmányszállító tartálykocsi kiváló elemévé válhat bármely mezőgazdasági üzemnek, ahol állattartás is folyik. Az eszköztár ezáltal egy hatékonyan működő, megbízható egységgel gazdagodik amely garanciája a magas minőségű munkának.

Holsteinfreez tehenak az istállóban

Tartálykocsik használata

A DETK-146 tartálykocsik különböző apró szemű, por állagú anyagok szállítására alkalmas mezőgazdasági eszközök. A tartálykocsi mozgatása vontatása által történik. A tartályokba kerülő anyag, azok felső részén tölthető be, az alsó nyílások pedig a hatékony ürítésre szolgálnak.

A különféle őrölt takarmányok, lisztek és egyéb porszerű anyagok mozgatására telepi és közúti körülmények között is szükség van. Ennek biztosítása érdekében a Detk-146 takarmányszállító tartálykocsi 25 Km/h vontatási sebességgel képes haladni, a biztonságos közlekedésért pedig az egy vezetékes légfékrendszer felel. Az egy tengelyre szerelt 12,5-18 PR10 típusú gumiabronccsal rendelkező kerekek lehetővé teszik a közúti vontatást emellett garantálják a nehezebb terepen való hatékony mozgást is.

A tartálykocsi valamennyi mezőgazdasági gépjármű által vontatható, amely képes az eszköz tömegének mozgatására, valamint a 450 mm magasan elhelyezkedő vonóüzem bekötésére.

DETK-146 takrmányszállító tartálykocsi

A takarmányszállító tartálykocsik előnyei

A takarmányszállító tartálykocsik számos előnnyel rendelkeznek az élelmiszeriparban és az állattenyésztésben. Íme néhány ezek közül.

Higiénia és biztonság: A takarmányszállító tartálykocsik kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztítást és fertőtlenítést, ami kulcsfontosságú az élelmiszerbiztonság és az állatjólét szempontjából.

Hatékonyság és gyorsaság: Segítségükkel nagy mennyiségű takarmány szállítható rövid idő alatt. Ez növeli az ellátási lánc hatékonyságát és segít minimalizálni a szállítási időt.

Környezetbarát megoldás: Mivel ez az eszköz alkalmas ömlesztett termények szállítására, így a göngyöleg megspórolható.

Költségcsökkentés: Az automatizált rendszerek és a hatékony tervezés révén a takarmányszállító tartálykocsik segíthetnek csökkenteni a szállítási költségeket és növelni a gazdálkodók nyereségét.

Magyartarka tehenek a szérűn

Megbízható termelés

A mezőgazdasági termelésben a megbízható eszközpark a minőség garanciája. Ezt a Gravettinél is tudjuk és ezért figyelünk rá, hogy a forgalmazott mezőgazdasági gépek közül mindegyik magas minőségek képviseljen.

A különböző rakodógépek esetében ezért esett a választásunk a német Weidemann cégre. A vállalat több mint fél évszázados tapasztalatának köszönhetően minden termék magas minőséget és megbízhatóságot képvisel.

A betakarítás és a területkarbantartás feladataira pedig a Finn ELHO gépeit kínáljuk. A zord, skandináv körülményekhez tervezett munkaeszközök strapabírók és hosszan tartók. Emellett magas felszereltségi szinttel kerülnek forgalomba, a versenytársakhoz képest sok esetben többet kínálnak.

Géptároló sátor a Gravettitől

A hosszú élettartam titka

A legprecízebb mérnök és a legstrapabíróbb gép sem képes a természet erőinek hosszan ellenállni. Annak érdekében, hogy a sokszor drága gépeink valóban megérjék a pénzüket és hosszan tudják segíteni a munkánkat érdemes őket gondosan karbantartani.

Ennek elengedhetetlen része a megfelelő tárolás. Nem kell azonban rögtön drága és végleges állandó épületekre gondolni. A Shelterall sátrak kiválóan el tudják látni a fontos eszközök védelmét. Ráadásul számos előnnyel rendelkeznek, hiszen egyszerű, mobil, gyors, olcsó és rendkívül sokoldalú megoldásról beszélünk esetükben.

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!