Ugrás a tartalomra

Az igazság mindig a részletekben rejlik – a Shelterall sátrak minőségi hátter

Tárolósátor #Európi acélból

Tárolósátor #Európai gyártással

Tárolósátor #Magas minőséggel

Tárolósátor #Kiszámítható garanciával

 

A sátorgyártás egyik alfája és omegája az acél minősége. Természeti adottságából adódóan a világ vasércbányászatának csak egy kis részét teszi ki Európa. Az európai normáknak köszönhetően azonban mindig biztosított a magas minőségű acél termékek előállítása kontinensünkön. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrak csak és kizárólag európai gyártásból származó acél alapanyagból készülnek. A tekercselt acélból a Shelterall sátrak gyártója, a Richel cég franciaországi gyárában készülnek sátraink. A Shelterall sátrak vázszerkezete S420-as minőségű, nagy szakítószilárdságú és rugalmas ovális profilból készül. Az S420-es acélminőség az egyik legjobb, ami a sátorpiacon elérhető. Miért ovális profil? Mert sokkal nagyobb teherbírással bír a szerkezet az ovális alak két végén, mint egy átlag cső alakú profil. Próbáljanak meg egy tojást az alján és a tetején összenyomni, majd az oldalán is. Ugyanezen az elven működik az ovális profil is.

Richel ovál profil

Ahogy a vázszerkezetnél, úgy a sátrak fedésénél, a ponyvánál is a részletekben kell keresni a minőséget. A legtöbb esetben csak a ponyva „súlyáról” esik szó, de a ponyva alatti szövetszálsűrűség még ennél is lényegesebb tulajdonság. A pvc stabilitását a szövetszálsűrűség biztosítja. A Shelterall sátrak ponyvaszövete 15%-kal sűrűbben szőtt, mint a hagyományos ponyváké.

Az európai gyári háttér és a több, mint 60 éves gyártói tapasztalat több szempontból is fontos a sátrak forgalmazásánál. Ezek közül is kiemelkedőnek tartjuk a biztos és kiszámítható garanciális feltételeket. A Gravetti Kft. magyarországi székhellyel rendelkezik, francia gyártói háttérrel, így ügyfeleink egyszerűen és gyorsan tudják garanciális igényeiket intézni. Számunkra a sátor értékesítése nem fejeződik be az eladással. Profi szerelőcsapat és járműpark teszi lehetővé, hogy bárhol az országban magas minőségben a gyári előírások szerint épüljön fel egy sátor. Hitvallásunk, hogy minden sátor referenciasátor. A garancia biztosítása gyors ügyintézéssel és elérhető szervizzel szintén szolgáltatásaink közé tartozik.