GRAVETTI téli szállás, állat beálló

A Richel csoport, valamint a Gravetti Kft. együttműködése lehetővé teszi a magyar mezőgazdasági termelők számára, hogy egy újszerű megoldással javítsák az eredményességüket.

Ez a sátor rendszer gyorsan telepíthető, és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. Legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról. A sátrak roncsolás mentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

A ponyvacsarnok készülhet szigetelt verzióban, zárt oromzatokkal, vagy szigetelés nélkül, nyitott végekkel is. Kiválóan alkalmas húsmarhának, juh-kecske állomány részére.

A RICHEL csoport egy 3. generációs családi vállalkozás. A céget 1964-ben alapították és màra Euròpa piacvezetö meleghàz gyàrtòjàvà nötte ki magàt. A gyár termékei 89 országban segítik a mezőgazdaság termelékenységét és növekedését. Az üzem székhelye Dél-Franciaországban, Eygaliéresben található

A gyártó a melegházak és üvegházak terén szerzett tapasztalatait ültette át a Shelterall tároló termékcsaládjába. Évente több mint 3 000 000 m2-t fednek le Richel technológiákkal.

Az elmúlt 50 év alatt kifejlesztésre került számos szabadalmaztatott technológia, mint például az OV90-es acél profil, a kereszt technológia – ami lehetővé teszi a hegesztés mentes összeállítást vagy a Richel clips – ami megnyugtató és biztos rögzítést kínál a ponyvás fedéshez.

Sátraink (csarnokaink) számos tárolási feladatra alkalmasak például:

1. Gép- és járműtárolás (A nagy értékű gépek, mint például a kombájn, önjáró permetező, silózó gép állagát hosszútávon segít megóvni, mivel az időjárás viszontagságainak nincs kitéve, nem süti a nap a hidraulika tömlőket, a műanyag alkatrészeket, nem veszíti el a karosszéria a színét)

2. Műhely (A gyári szigeteléssel ellátott sátrakban akár a gépek karbantartását is el lehet végezni a leállási időszakokban)

3. Állattartás (számtalan működő rendszer létesült már a Shelterall sátrak felhasználásával, például: juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas)

4. Takarmánytárolás (elsősorban réti széna, lucerna széna, és szalma tárolásra használható, rendelkezésre áll gyári tervezési segédlet a különböző bála- és sátorméretekhez)

5. Takarmány előkészítés (TMR előkészítéshez, stabil üzemű szálastakarmány aprító berendezés fölé, vagy akár a napi-heti takarmány szükséglet tárolására)

6. Tárolási szükséglet csúcsok költséghatékony áthidalására (például műtrágya és vetőmag tárolás)

A sátrak hegesztés mentesen szerelhetőek össze és semmilyen komolyabb épìtészeti beavatkozàst nem kìvànnak. A sàtrak épìtését rendszeresen szoktàk a vevők, gazdàk önmaguknak elvégezni, de természetesen a Gravetti Kft. szolgàltatàsai közé tartozik a sàtrak profi csapattal valò felàllìtàsa és készre szerelése a helyszínen. A sàtor praktikussàgàt szàmos  technologiai megoldàs segìti, mint példàul a az OV90 nagyszilárdságú, ovál profilú acél cső, ami az NF EN 10346 Sendzimir szabványnak megfelelően készül és megfelel az európai normáknak, valamint a PVC bevonatú ponyva 10 év garanciával!

A sátor rögzítése történhet közvetlenül talajra (talajhorgony segítségével), betonra, falazatra, vagy akár aszfaltra is.

Rendelhető méretek:

Szélesség: 8 m; 9,3 m; 10 m; 12 m

A Shelterall sátrak hosszúsága teljes mértékben testre szabható

A Richel gyár a Shelterall sátrakhoz számtalan kiegészítőt kìnàl:

  • különböző oromzatok (zárt, feltekerhető ponyvaajtóval, tolóajtóval
  • oldalvédő acéllemezek (belülre, 90-170-250 cm-es magasság)
  • hőszigetelés (8 cm üveggyapot)

Őszintén hiszünk a Richel gyár által 50 év alatt kifejlesztett technológiában. A Richel Európa piacvezető üvegház gyártója. Termékeinek formavilága, és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert.

Országszerte rendelkezünk referenciákkal, legyen szó akár tárolásról, akár állattartásról.

Amennyiben további kérdései merülnének fel, készséggel állunk rendelkezésére, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Nagy László                                                                                                  Tatár Kálmán

+36309926830                                                                                             +36307050687

nagy.laszlo@gravetti.hu                                                                   tatar.kalman@gravetti.hu

Web: http://www.gravetti.hu

FaceBook: https://www.facebook.com/gravettikft

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qYTaskpSRNc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>