GRAVETTI téli szállás, állat beálló

A Richel csoport, valamint a Gravetti Kft. együttműködése lehetővé teszi a magyar mezőgazdasági termelők számára, hogy egy újszerű megoldással javítsák az eredményességüket.

Ez a sátor rendszer gyorsan telepíthető, és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. Legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról. A sátrak roncsolás mentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

A ponyvacsarnok készülhet szigetelt verzióban, zárt oromzatokkal, vagy szigetelés nélkül, nyitott végekkel is. Kiválóan alkalmas húsmarhának, juh-kecske állomány részére.

A RICHEL csoport egy 3. generációs családi vállalkozás. A céget 1964-ben alapították és màra Euròpa piacvezetö meleghàz gyàrtòjàvà nötte ki magàt. A gyár termékei 89 országban segítik a mezőgazdaság termelékenységét és növekedését. Az üzem székhelye Dél-Franciaországban, Eygaliéresben található

A gyártó a melegházak és üvegházak terén szerzett tapasztalatait ültette át a Shelterall tároló termékcsaládjába. Évente több mint 3 000 000 m2-t fednek le Richel technológiákkal.

Az elmúlt 50 év alatt kifejlesztésre került számos szabadalmaztatott technológia, mint például az OV90-es acél profil, a kereszt technológia – ami lehetővé teszi a hegesztés mentes összeállítást vagy a Richel clips – ami megnyugtató és biztos rögzítést kínál a ponyvás fedéshez.

Sátraink (csarnokaink) számos tárolási feladatra alkalmasak például:

1. Gép- és járműtárolás (A nagy értékű gépek, mint például a kombájn, önjáró permetező, silózó gép állagát hosszútávon segít megóvni, mivel az időjárás viszontagságainak nincs kitéve, nem süti a nap a hidraulika tömlőket, a műanyag alkatrészeket, nem veszíti el a karosszéria a színét)

2. Műhely (A gyári szigeteléssel ellátott sátrakban akár a gépek karbantartását is el lehet végezni a leállási időszakokban)

3. Állattartás (számtalan működő rendszer létesült már a Shelterall sátrak felhasználásával, például: juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas)

4. Takarmánytárolás (elsősorban réti széna, lucerna széna, és szalma tárolásra használható, rendelkezésre áll gyári tervezési segédlet a különböző bála- és sátorméretekhez)

5. Takarmány előkészítés (TMR előkészítéshez, stabil üzemű szálastakarmány aprító berendezés fölé, vagy akár a napi-heti takarmány szükséglet tárolására)

6. Tárolási szükséglet csúcsok költséghatékony áthidalására (például műtrágya és vetőmag tárolás)

A sátrak hegesztés mentesen szerelhetőek össze és semmilyen komolyabb épìtészeti beavatkozàst nem kìvànnak. A sàtrak épìtését rendszeresen szoktàk a vevők, gazdàk önmaguknak elvégezni, de természetesen a Gravetti Kft. szolgàltatàsai közé tartozik a sàtrak profi csapattal valò felàllìtàsa és készre szerelése a helyszínen. A sàtor praktikussàgàt szàmos  technologiai megoldàs segìti, mint példàul a az OV90 nagyszilárdságú, ovál profilú acél cső, ami az NF EN 10346 Sendzimir szabványnak megfelelően készül és megfelel az európai normáknak, valamint a PVC bevonatú ponyva 10 év garanciával!

A sátor rögzítése történhet közvetlenül talajra (talajhorgony segítségével), betonra, falazatra, vagy akár aszfaltra is.

Rendelhető méretek:

Szélesség: 8 m; 9,3 m; 10 m; 12 m

A Shelterall sátrak hosszúsága teljes mértékben testre szabható

A Richel gyár a Shelterall sátrakhoz számtalan kiegészítőt kìnàl:

  • különböző oromzatok (zárt, feltekerhető ponyvaajtóval, tolóajtóval
  • oldalvédő acéllemezek (belülre, 90-170-250 cm-es magasság)
  • hőszigetelés (8 cm üveggyapot)

Őszintén hiszünk a Richel gyár által 50 év alatt kifejlesztett technológiában. A Richel Európa piacvezető üvegház gyártója. Termékeinek formavilága, és gyártása a SOCOTEC (nemzetközi építéstechnikai kockázatelemző szervezet) által is elismert.

Országszerte rendelkezünk referenciákkal, legyen szó akár tárolásról, akár állattartásról.

Amennyiben további kérdései merülnének fel, készséggel állunk rendelkezésére, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Észak - Nyugat Magyarország:   Perjési Balázs    Tel: +36303033254    e-mail:info@gravetti.hu

Dél - Nyugat Magyarország: Horváth Évi    Tel: +36706700449    e-mail:info@gravetti.hu

Kelet Magyarország: Papp Krisztián     Tel: +36303891636    e-mail:info@gravetti.hu

 

Web: http://www.gravetti.hu

FaceBook: https://www.facebook.com/gravettikft

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qYTaskpSRNc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>