XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Cégünk kiállít a hamarosan megnyíló hódmezővásárhelyi kiállításon.

Standunk szabad területen található a lovaspálya, és a pavilon között bevezető út mellett (Stand szám: H/1009). Standunkon megtekinthetik az ELHO gyár két fontos termékét.

Szeretettel várjuk!

 

 

Az idei, immáron XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár egy Magyarországon rendezendő állattenyésztési szakmai világtalálkozó gyakorlati állomásaként fog szerepelni.

Ezért kivételesen a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat a megszokottól eltérő időpontban tartjuk ebben az esztendőben. Mivel a szakmai napok számát növeljük, a kiállítást 2016. május 19-20-21-22-én, csütörtök– péntek– szombat- vasárnapi napokon rendezzük meg.

A kiállítás a magyar mezõgazdaság egyik legnagyobb jelentõségû szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezõvásárhelyi Hód-Mezõgazda Zrt. szervez kezdettõl fogva a Magyar Állattenyésztõk Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.

 A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztõ országok mintája alapján. A küllemében is lenyûgözõ állatkiállítói terület évrõl-évre több tenyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezõgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.

Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztõk, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselõi mutatkoznak be Hódmezõvásárhelyen.

Amit a kiállítások rendezésénél mindenkor a legfontosabbnak tart a rendező csapat, az a szakmaiság. A nyilvános show-bírálatok, tenyészállat-árverések a mindenkori hazai állomány élvonalának aktuális képét tükrözik. Tükrözték azt a piaci helyzetet is, amikor az ágazat gazdaságosságának mélypontja miatt kevesebb sertést hoztak a kiállításra, vagy kevesebb tehenet, de azt is megmutatja minden évben, miben történt változás az előző évhez képest.

Mivel az állattenyésztés nélkülözhetetlen lételeme a növénytermesztés, ezért fejlődött az évek során a kiállítás tovább és ad minél több helyet a növénytermesztésnek és a gépkiállítói résznek is.

A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától a tartástechnológián át a takarmányozásig minden - az állattenyésztéshez szükséges - szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén

 Honlapunk által folyamatosan igyekszünk tájékoztatni a Tisztelt Kiállítókat és Kedves Látogatókat!

Ha a 2016-os kiállítással kapcsolatban kérdése van, keressen minket a 30/9387-580-as, a 30/7438-346-os, valamint a 62/530-634-es és a 62/530-615-ös telefonszámokon, vagy emailben a hod.mgrt@hodmgrt.hu címeken.

2016. május 19-20-21-22.
Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási Centruma
Hódmezõvásárhely, 47. fõút 195. km

GPS koordináták:
MIO: N 46. 43398° E 20. 36289°
GARMIN: N 46° 26.047´ E 20° 21.776´