Helianthus Lótakarmányok

A Helianthus Lótakarmányok termékcsalád azon igényes lótartók számára jött létre, akik tudják, hogy a lovak egészségének egyik legfontosabb pillére a takarmányozás. Meg-felelő takarmányozás nélkül nincs kondíció, nincs energia, nincs növekedés, nincs egészség. Széles és folyamatosan bővülő termékskálánkkal igyekszünk minden vásárlói igényt kielégíteni úgy, hogy közben figyelemmel kísérjük a legfrissebb kutatási eredményeket, és figyelembe vesszük a hazai termőtalajok hiányosságait is.

Tápjaink könnyen rághatóak, ízletesek, könnyen emészthetőek, tapasztalataink szerint a lovak rendkívül szívesen fogyasztják. Az etetési javaslat alapján az ajánlott adagok nem túl nagyok, így kis mennyiségben is elérhető velük a kívánt eredmény.

HELIANTHUS - ALAP TÁP

Az Alap táp egy komplett abraktakarmány, amely a legtöbb ló számára optimális mennyiségben tartalmazza az összes vitamint, ásványianyagot és nyomelemet, amire szükségük van. Magas nyerszsírtartalmából és az árpában található keményítő szerkezeti sajátosságából fakadóan nagy segítség az olyan lovak takarmányozásánál, amelyeknek problémát okoz a megfelelő kondíció elérése és megtartása. Zab- és kukoricamentes, így nagyobb mennyiség etetése mellett is kiegyensúlyozott marad a ló temperamentuma. ÖSSZETÉTEL Takarmányárpa, szárított répaszelet, hidegen sajtolt napraforgó olaj, búzakorpa, lucer-naliszt, premix, Actisaf (élesztő), E vitamin (Lutavit E), szerves szelén (Autoplex SE), takarmány mész, takarmány só, aroma.• Alacsony fehérje tartalom mellett magas lizin, methionin és treonin tartalommal, a megfelelő aminosav ellátásáért.

• A benne található szerves kötésű szelén jobban hasznosul, mint szervetlen formában.

• Megfelelő kalcium:foszfor arány.

• Élő élesztő a megfelelő bélflóra kialakulásához.

• A magas nyomelem tartalom alkalmazkodik a hazai szelén- és jódszegény termőtalajokhoz.

ÖSSZETÉTEL:Takarmányárpa, szárított répaszelet, hidegen sajtolt napraforgó olaj, búzakorpa, lucer-naliszt, premix, Actisaf (élesztő), E vitamin (Lutavit E), szerves szelén (Autoplex SE), takarmány mész, takarmány só, aroma.

HELIANTHUS-SPORT KONCENTRÁTUM

A Sport koncentrátum egy magas fehérje- és energiatartalmú kiegészítő takarmány zab vagy árpa mellé, olyan sportlovak és telivérek számára, amelyek nagy teljesítményt kell, hogy nyújtsanak versenyszezonban. A benne található vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak magas koncentrációban nagy segítséget nyújtanak az izomépítéshez, az egészséges izomzat fenntartásához, valamint megfelelő energiaellátást biztosít a kiemelkedő teljesítményhez.

• Esszenciális aminosavak a megfelelő izomzat felépítéséhez és fenntartásához.

• Emelt mennyiségben tartalmaz E vitamint, szelént (szerves szelén), amelyek támogatják az immunrendszert, segítik a regenerálódást, csökkentik az izomláz kockázatát, és növelik az izomzat ellenállóképességét.

• Magnézium kiegészítés a megfelelő izom- és idegrendszer működésért.

• A lenmagból származó Omega-3 zsírsavak javítják az energiaellátást, és csökkentik a regeneráció idejét.

• A szőlőcukor és hidegen sajtolt napraforgó olaj a „gyors” és „lassú” energia megfelelő kombinációja az anaerob és aerob izommunkához.

ÖSSZETÉTEL: Árpa, lenmag, szója, szárított répaszelet, napraforgó olaj, hidegen sajtolt napraforgó olaj, szőlőcukor, takarmány mész, takarmány só, élő élesztő (Actisaf), E vitamin (Lutavit E), szerves szelén (Autoplex SE), premix, aroma.

HELIANTHUS - SPORT KOMPLETT TÁP

A Sport komplett egy magas energiatartalmú, optimális energiaösszetételű (magas olajtartalom a jól emészthető keményítő és szőlőcukor mellett) granulált táp, olyan sport-lovak és telivérek számára, amelyek nagy teljesítményt kell, hogy nyújtsanak versenysze-zonban. A benne található vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak nagy segítséget nyújtanak az izomépítéshez, az egészséges izomzat fenntartásához, valamint megfelelő energiaellátást biztosít a kiemelkedő teljesítményhez.

•Esszenciális aminosavak a megfelelő izomzat felépítéséhez és fenntartásához.

•Emelt mennyiségben tartalmaz E vitamint, szelént (szerves szelén), amelyek támogatják az immunrendszert, segítik a regenerálódást és csökkentik az izomláz kockázatát, és növelik az izomzat ellenállóképességét.

•Magnézium kiegészítés a megfelelő izom- és idegrendszer működésért.

•A lenmagból származó Omega-3 zsírsavak javítják az energiaellátást, és csökkentik a regenerá- ció idejét.

ÖSSZETÉTEL: Helianthus Sport koncentrátum, árpa, kukorica, napraforgó olaj (hidegen sajtolt), fűszé-na pellet, E vitamin (Lutavit E), szerves szelén (Autoplex SE), premix, aroma.