Gravetti megoldás széna- és szalmatárolásra!

Shelterall szénatároló sátor

A legdrágább takarmány az ami megromlik és ki kell dobni, ennél már csak az lehet drágább, amit annak ellenére kénytelenek vagyunk megetetni az állatainkkal, hogy tudjuk nem fog nekik jót tenni, de olyan szénát kell etetnünk, amilyen van, ha romlott, rothadt, penészes, akkor is el kell, hogy fogyjon.
Az idei évben különösen felértékelődik ez a kérdéskör. Akinek szerencséje volt és az esők előtt be tudta bálázni a szénáját az már fél siker volt, ha tető, vagy fólia alá is tudta tenni, akkor győzött. Már, ha volt tető, ami alá be tudta tenni...
Az elmúlt évekre jellemző, hogy többnyire egy kaszálásból tudunk minőségi takarmányt készíteni, a második vagy megázik, vagy kevés lesz, a harmadik meg bizonytalan, mint a kutya vacsorája.
Elcsépelt közhely, de ettől még igaz, hogy csak azt tudjuk a gazdaságunkban befolyásolni, amit magunk csinálunk. A penészes, rothadt széna előállítási költsége ugyanannyi, mint a tökéletes minőségüé, ráadásul a ha kitesszük a környzet hatásainak, a betakarítás pillanatától folyamatosan romlik a minősége és a gyönyörű jó beltartalmú szénánk a téli csapadék hatására pont tavaszra lesz gyenge minőségű, toxinnal terhelt, amikor tavasszal szeretnénk vemhesíteni az állataink nagyobb hányadát. Jó szénát senki helyett nem tudunk készíteni, de ha már meg van, azt meg tudjuk védeni. Erre nyújtunk megoldást a Shelterall ipari sátrainkkal, amikről elmondható, hogy tökéletesen testre (üzemre) szabhatóak, nem kell hozzájuk építési engedély és, ha szükség úgy hozza, akár át is telepíthetőek, gyakorlatilag akárhányszor.

További információk az alábbi linken találhatók, illetve szükség esetén szmélyesen is állunk rendelkezésre!

Szénatároló sátrak a Gravettitől, méretek és bálakiosztás.