Ugrás a tartalomra
Papp Krisztián
Területi szaktanácsadó - Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár

Gyakorlatias szakember vagyok és munkáim során feladatom legtöbbször a gazdasági eredmény növelése, a folyamatok optimalizálása volt. Arra tanítottak, hogy a jó vezető nem csak elmondja mit kell csinálni, de ha szükséges, meg is tudja mutatni azt. Vezetőként ez segített a döntések meghozatalában. A Shelterall tárolósátrakkal azért foglalkozom, mert meggyőződésem, hogy a bekerült anyagok, gépek megóvását ezekkel a gyorsan kivitelezhető, fajlagosan olcsó építményekkel tudjuk hatékonyan megoldani.

Azt vallom, hogy a termelési folyamatokban a megóvás a legjobb költséghatékonysággal járó műveletek egyike!

Kapcsolat
Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár
Telefon: + 36 30 3891636
e-mail: papp.krisztian@gravetti.hu
Végzettség
Állattenyésztő – állategészségügyi technikum, Abaújszántó
Agrármérnök, Hódmezővásárhely

Állattenyésztő – állategészségügyi technikumot végeztem Abaújszántón, majd Agrármérnöki diplomát szereztem Hódmezővásárhelyen. 1998-ban kezdtem dolgozni nagyüzemi sertéstelepeken. Megjártam a ranglétrát egészen az ágazatvezető pozícióig, majd egy kis kitérő után tejelő szarvasmarha telepen dolgoztam telepvezetőként. Ezt követően fordultam a takarmányozás világa felé, amelyben a mai napig tevékenykedem. Az évek alatt rálátásom nyílt a termelés különböző fázisaira - az alapvető napi rutintól a felsővezetés globális döntéshozataláig.

Az értékesítésnél a célom az, hogy a partnereimnek az igényeikhez mérten legoptimálisabb terméket adjam. Ebben segít gyakorlatias szemléletem és az, hogy az építésekben magam is részt veszek, így minden apró részletét ismerem a terméknek.