Ugrás a tartalomra
Bozsó Anna
Helianthus Lótakarmányok
Kapcsolat
E-mail: info@helianthus.hu
Tel: +36 30 209 4286
Végzettség
SZTE ÁJTK, Munkaügyi- társadalombiztosítási igazgatási szak, Bsc
SZTE JGYPK, sportoktató szakképesítés (lovasoktató)
Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete sportedző szakképesítés (lovasedző)
Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola, Lovastúravezető

Egészen pici, totyogós korom óta különös vonzódás fűz a  lovakhoz, egész gyermek- és fiatalkoromban gyűjtöttem a tudást velük kapcsolatban. A lovaglás és a lovak gondozása töltötte ki a szabadidőmet a tanulás mellett.

Bár felsőfokú végzettségem nem ezekkel a lenyűgöző állatokkal kapcsolatos, mindig is tudtam, hogy a lovak mellett szeretném megtalálni a hivatásomat. Már az egyetem alatt elvégeztem a Juhász Gyula Tanárképző főiskolán a lovas sportoktatói képzést, közben lókiképzéssel és lovasoktatással foglalkoztam. Miután lediplomáztam, egy környékbeli lovardában sikerült elhelyezkednem, mint oktató és lókiképző. Ez idő alatt elvégeztem a lovas sportedzői és lovastúravezetői képzést is. 
Egy költözés és családalapítás miatt ez a vonal megszakadt, cserébe új irányt vett a lovak iránti érdeklődésem, ez volt a lódietetika. Saját lovamon tapasztaltam, hogy mekkora kihívást jelent egy különleges takarmányozást igénylő ló tápanyagszükségletét kielégíteni. A Gravettinél sokéves tapasztalattal rendelkező szakmai háttérrel sikerült egy olyan termékpalettát összeállítani, amellyel ma már nagyon sok ló szükségletét ki tudjuk elégíteni. Folyamatosan bővítjük és frissítjük mind a tudásunkat, mind a kínálatunkat, hogy minél sokoldalúbb és innovatív megoldást találjunk a modern ló takarmányozási kihívásaira. 

Mottóm, hogy az etetés, nem egyenlő a takarmányozással. Megfelelő takarmányozás = jó kondíció, dinamikus növekedés, kiváló teljesítmény és a legfontosabb: egészség.