Ugrás a tartalomra

Weidemann gépek a lovarda szolgálatában

A lovai jóléte érdekében

A 70-es évek kezdetétől a Weidemann a ló- és lovaglósport partnere. Az ügyfeleikkel folytatott szoros együttműködés állandó innovatív koncepciókhoz, magasfokú használhatósággal és érett technikával egy jól átgondolt termékprogramhoz vezetett a felhasználó számára. A Weidemann termékskálája nem hagy nyitott kívánságokat maga után: legyen az istállók kitisztítása, szalma vagy széna elosztása, a lovaglócsarnok vagy a lovaglóhely talajának előkészítése, szalmabálák csarnoktető alá emelése vagy csak az udvar felseprése - minden egyes feladathoz van megfelelő gépük és alkalmas munkaszerszám.

A gyártás mindig egy ötlettel a technika jelenlegi állása előtt jár. A gépek kidolgozási minősége befektetési védelmet jelent és idővel kifizetődik: hosszú élettartam, alacsony üzemeltetési költségek és magas értékmegőrzés. Rövid időn belül a „Weidemann” nélkülözhetetlen lesz a modern lovardákban.

 Weidemann Hoftrac 1390 a ménesgazda jóbarátja

Boxtakarítás, trágyázás

Sok feladatnál korlátozott a hely és kompakt méretű, fordulékony gépre van szükség, amely rendelkezik a kívánt teljesítménnyel. Ez döntő fontosságú tényező a boxutca tárgyátlanításakor is. A praktikus istállói kézikocsi segíti a munkát.

Weidemann 1390, boxtakarítás

Karámépítés

A legelők bekerítéséhez és az azzal kapcsolatos munkálatokhoz a földfuróval egyszerűen és gyorsan lehet lyukakat fúrni a kerítésoszlopok lehelyezéséhez. A fák ültetése és a táblák elhelyezése is problémamentesen elvégezhető. A fúrófej - 1240mm, 1520 mm - kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a munkavégzés célját.

Weidemann Hoftrac 1390, karámépítés

Talajegyengetés a lovardában

A lovaglópálya vagy csarnok mindennapos egyengetése biztosítja a lovaglás biztonságát. A lovaglópálya-egyengető készletünk különféle hengerei optimálisan megfelelnek a talaj jellemzőinek, a magasság egyedileg beállítható.

Weidemann 1390, talajegyengetés

Versenypálya felépítése

A raklapvillával univerzális szerszámként egyszerűen elmozdíthatóak az akadályok a lovaglópályán. A Weidemann gép terepképessége és magasfokú fordulékonysága szintén döntő tényezőt játszik a munka hatékony elvégzése terén.

Weidemann 1390, pályaépítés

Bálakezelés

A kerek, négyszögletes vagy silóbálák kezelése a napi feladatok közé tartozik a lovastanyákon. Mivel sok különböző fajta bála létezik, a Weidemann számos különböző bálafogót és bálanyársat is kínál. Így bármikor rendelkezésére áll a megfelelő szerszám.

Weidemann 1390, bálakezelés

Szállítás, anyagmozgatás

Az egyik leggyakoribb tevékenység, melyet a Weidemann gép támogat, a különféle áruk és anyagok mozgatása, szállítása. Ennek során leggyakrabban olyan kiegészítő szerszámok kerülnek alkalmazásra, mint különféle raklapvillák és lapátok. A testi erőfeszítést igénylő kézimunka egyszerűen mechanikus módon kerül elvégzésre, és Ön is profitálhat a jelentős időmegtakarításból.

Weidemann 1390, szállítás, anyagmozgatás

Takarítás, karbantartás

A Weidemann géphez opcionálisan különféle seprőgépek, gyomtalanító seprők, nagynyomású tisztítók vagy utcaseprő gépek rendelhetők, amelyek alkalmasak mindenféle szennyeződés eltávolításához. Így a gép segítségével területét folyamatosan tisztán és bemutatható állapotban tarthatja.

Weidemann 1390, takarítás, karbantartás

Területgondozás

Minden lovastanyán vannak olyan területek, melyeket rendszeresen kell nyírni. Ezeken ajánlott a Weidemann gépet egy rotációs fűnyíróval, szecskázóval vagy gyűjtőkosárral felszerelt rotációs fűnyíróval használni. Rendelkezésre áll még ágfűrész, sövényolló vagy duplakéses nyírókészülék a sövények, bokrok és fák nyírásához.

Weidemann 1390, területgondozás

Téli szolgálat

A Weidemann gépek modelltől függően különböző hótoló lapokkal és hátsó szóróberendezésekkel lehetnek felszerelve. A téli használat során így értékes támogatást nyújtanak a terület és a behajtó utak hó- és jégmentesítésében.

Weidemann 1390, téli szolgálat