Ugrás a tartalomra

Válassza a Gravetti-blokkot!

 

Gravetti-blokk súly támfalak, térelválasztó falak, depók, épület oldalfalak létesítésére alkalmas ipari megoldás. A betonelemekből gyorsan és egyszerűen építhet súly támfalakat, térelválasztó falakat, depókat, épület oldalfalakat, az elemek úgy kapcsolódnak egymáshoz, mint az építőkockák. Válassza Ön is az elegáns, hibamentes megoldást az általunk forgalmazott Gravetti-blokkok jóvoltából! Csak a tökéletes végeredménnyel elégedjen meg!

A tárolás új korszaka – mi játszva felépítjük! A Gravetti-blokk pont oda jó, ahova kell. Méretpontos, betonból öntött blokkok. Minden tárolósátor alapja lehet.

A Gravetti-blokk súlytámfal elem több szempontból is ideális megoldást nyújt, hiszen mind síktárolókban, mind kültéren és beltéren egyaránt megbízható elválasztást tesz lehetővé. A blokkok kiválóan alkalmazhatók depók, támfalak, silóterek kialakítására, valamint ömlesztett termékek, mint gabona, sóder, homok, komposzt és hulladék korszerű tárolására, elválasztására. A Gravetti-blokkból készülő falak gyorsan telepíthetőek, nem igényelnek ragasztást, így akárhányszor variálhatóak az aktuális igényeknek megfelelően. Súlyából adódóan jól bírja a rakodógépekkel történő ütközést, a sérüléstől sem kell tartania. A Gravetti-blokkok emelőkötelek segítségével bármilyen rakodógéppel mozgathatók.

A Gravetti-blokk előnyei

• Akár 4 méter magas támfalak kialakítására alkalmas a helyes vastagság megválasztásával, a kiegészítő "feles" elemekkel kötésben rakva.

• Kialakítása egyedülálló, hiszen a nútos illeszkedése miatt alkalmas stabil támfalak építésére. Különösebb alapozás nélkül 20-25 cm térbetonra felépíthető.

• Méretei és súlya miatt kisebb gépekkel is könnyedén mozgatható - targoncával vagy rakodó gépekkel, daru nélkül. Utánozhatatlanul mobil - egyszerűen bontható és áttelepíthető. Az elemek az emelő szemek fogadására alkalmas armatúrát és vasalást kapnak.

• Kialakítása lehetővé teszi a falak mellől az ömlesztett termékek teljes gépi kitárolását – nincs szükség kézi lapátolásra. Vasalása és a beton minősége lehetővé teszi szulfátos közegben történő felhasználását is, legyen szó állattartásról, trágyatárolásról vagy erjesztett takarmány tárolásról.

• A Gravetti-blokk alap és a Shelterall sátorrendszer kombinációjával a gyorsan felépíthető és könnyen mobilizálható tárolóépület alakítható ki

Felhasználás

A Gravetti-blokk felhasználási területe igazán széleskörű. Alkalmazható mezőgazdasági terménytárolók ideiglenes, vagy végleges lehatárolására, ipari vagy építőipari alapanyagok tárolására, illetve depó terek kialakítására.

Gravetti betonblokkok építési engedély nélkül telepíthető mobil elemek. Az építmény stabilitását a betonblokkok súlya és az egymásba illeszkedő nútok adják. Ennek köszönhetően szabadon variálhatóak, bővíthetőek, átépíthetőek, amihez elég csupán két személy és egy teleszkópos rakodó, így az üzemek anélkül meg tudják oldani a saját erőforrásaikkal, hogy bárkire kellene várniuk, de igény esetén mi is tudjuk őket telepíteni. 

A Gravetti betonblokkok a következő méretekben érhetőek el: 80x80x160, vagy 60x60x180, illetve ezek felező elemei is. A 80-as blokkok mellé 4m magasra építve 3,2 a 60-as betonblokk mellé 2,4 méterig rakhatunk szemes kukoricát, így akár magtárat is építhetünk belőle

A betonblokkok térhálós vasalással készülnek szulfátálló C30/37-es betonból egyszerre kiöntve, rázóasztalon tömörítve, a felső részükön 2db a térhálóhoz hegesztett a felső rész síkjából nem kiemelkedő M20-as, acél belsőmenetes résszel, amibe a függesztőszemeket szabadkézzel könnyen be tudjuk tekerni. Függesztőszemeket minden esetben mellékelünk a szállítmányhoz.

Gravetti ipari rendszerek

Beszállítóink mérnökei adják a megbízható hátteret. Minden esetben személyesen, a helyszínt bejárva teszünk javaslatot a legjobb megoldásra. Profi építőcsapatunk maximálisan igazodik a megrendelő munkavédelmi szabályrendszeréhez.

Mi a Gravetti Kft.-nél úgy alakítottuk kínálatunkat, hogy innovatív eszközeink segítségével Partnereink a legkülönfélébb feladatokra is megoldást találjanak. Ügyfeleink iránti elkötelezettségünkkel és a vevői igényre szabott termékeinkkel garantáljuk a tökéletes végeredményt.
 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!