Ugrás a tartalomra

Új utakon

 

Partnereink rugalmas kiszolgálása érdekében növelni kellett raktárkapacitásunkat. Erre a legkézenfekvőbb megoldás egy tárolósátor megépítése volt, amit előkészített, murvás talajra telepítettünk. Hiába az előkészített talaj, a szilárd felületre alkalmas targonca nem tudott megbirkózni a feladattal, a sóderos részen könnyen elásta magát, és ez rengeteg bosszúságot, időkiesést okozott.

 

Murvas_felulet_nyomokkal_0 Elakadt_targonca_a_murvan

Emiatt kerestünk gyors, és tartós megoldást a terület járhatóvá tételére. Így találtunk arra a termékcsaládra, amely kifejezetten munkaterületek, parkolók, személy és járműforgalom számára teszi lehetővé a nehéz felületeken való közlekedést, munkavégzést.

Az újrahasznosított anyagból készülő lemezek több változatban is elérhetők, a várható terhelés mértékétől függően. Mi a legkönnyebb, standard lemezeket választottuk, mivel itt ezek is bőven megfelelnek a kihívásoknak. Teherbírásuk a talajviszonyoktól függően akár 80 tonna is lehet, viszont kis vastagságuk és súlyuk miatt két ember könnyedén mozgathatja őket.

MultiTrack_felület_1 MultiTrack_felület

Az újonnan kialakított tárolósátor alapterülete kb. 200 m2. A teljes talajfedés nem tartott tovább 1,5 óránál és semmilyen újabb alapozást vagy talajelőkészítést nem igényelt.

A mobil járófelületnek köszönhetően immár teljes a raktárunk kihasználhatósága. A targoncával, de akár nagyobb gépeinkkel való megközelítés sem okoz többé gondot.

Weidemann rakodógép kontra MultiTrack PRO Mobilút

Az általunk felhasznált, Standard lemezek méretei: 1200 mm x 2410 mm x 20 mm. Egy lemez súlya mindössze 36 kg. A lemez a rövidebb oldalán kialakított fogantyúknak köszönhetően könnyen mozgatható, gyorsan telepíthető. Szilárd felületre fektetve akár 80 tonnás járműveket is elbír, míg laza alapfelületen 40 tonna a teherbírása, felázott talajon 6-8 tonnás terhelésnek is ellenáll. Egyedi, szabadalmaztatott csúszásgátló felületével barátságtalan időben is biztonságos közlekedést tesz lehetővé.

Erősebb változata 46 mm vastag, és szilárd alapfelületen 150 tonnás teherbírással rendelkezik. Ez a lemez lehetővé teszi nehéz gépek, lánctalpas munkagépek közlekedését nehéz, sáros körülmények közt anélkül, hogy az utat tönkre tennék vagy elakadnának.

Tárolás Gravetti módra

A megoldás nálunk olyannyira bevált, hogy a terméket felvettük kínálatunkba. Meggyőződésünk, hogy a MultiTrack lemezekkel partnereink számos problémájára megoldást tudunk kínálni. Nincs többé kátyúképződés, esős időben - vagy akár napokig azután is - a sárban vagy laza talajon elakadó gépek. A padozat ideiglenes út, munkaterület, parkoló, gyalogos utak kialakítására tökéletes megoldást jelent. Rugalmas, gyors, mobil, újrahasznosítható. Mi megvettük…

A műszaki paraméterekért kattintson az alábbi linkre:

Gravetti Mobilút - út, járófelület