Ugrás a tartalomra

Szénatároló sátor a Kincsem Parkban

Mindenki tudja, hogy a szálas takarmány is drága. A probléma nem merül ki abban, hogy a felhasználót anyagi veszteség éri, kezelni kell a tönkrement szénát, alomszalmát is, ami újabb terheket ró az állattartókra. 

A Richel gyárban (Franciaországban) gyártott tároló sátraink kiváló megoldás nyújtanak ezen problémák kezelésére, és az anyagi veszteség elkerülésére.

Gravetti szénaároló sátor

A Kincsem Park a lóversenyzés különleges és egyedi helyszíne Budapest szívében, mely közel 100 hektáros zöld területtel és egészen sajátos mikroklímával rendelkezik. A történelmi múltú létesítmény régi és műemlék épületeinek jelentős részét az elmúlt években felújították. A versenypályák nemzetközi színvonalúak.

Ebben az exkluzív környezetben is megállja a helyét a Gravetti Kft. által szállított, és telepített ideiglenes szénatároló sátor.

A sátor műszaki adatai:

Szélesség: 10 m

Hosszúság: 15 m

Gerincmagasság: 5 m

Sheltrall szénatároló sátor A sátor az év 365 napján használható, az időjárás viszontagságainak ellenáll, köszönhetően a stabil, kiváló alapanyagokból készülő horganyzott acél vázszerkezetnek. A bordaívek ovális profilúak, a két távolabbi pontja egymástól 90 mm távolságra van. A bordaívek közti távolság 1,25 m. 

Richel ovális bordaív profil

A ponyva UV álló, "fénystabil", a gyártó 10 év garanciát ad rá, várható élettartama 20 év. Partnerük ennél a sátornál a bézs szín mellett döntött, hogy a sátor illeszkedjen a környező épületekhez.

Sheltearll sátor szerkezetkész állapotban

 Tervezésnél óriási segítséget nyújt a sátrainkhoz rendelkezésre álló bálakiosztás, amely többféle bálaméretre is kidolgozásra került. Ennél a sátornál az alábbi tervet használtuk.

Shelterall bálakiosztás

Az elkészült sátorban 288 db 120-a körbálát lehet majd tárolni, biztonságos körülmények között.

A sátras tárolás előnyei:

  • alacsony beruházási költség, gyors kivitelezés
  • megszűnik a tárolási veszteség
  • nincs szükség kézi munkára (nincs szükség a kazlak takarására)
  • az állatok egész éven át kiváló takarmányt kapnak.
Shelterall bálatároló sátor

A Kincsem Parkban a jól elkészített beton megszilárdulását követően a telepítés 1 napot vett igénybe. Ezúton is köszönjük a megrendelést.

Mire figyeljen tárolósátor vásárlás előtt? Kattintson ide!

A Gravetti Kft. sátrakkal már közel 10 éve áll a magyar gazdálkodók rendelkezésére. Csak minőségi, Európában gyártott termékeket forgalmazunk, nincs ez másképp a sátrak esetében sem. A megbízható tárolásra válasszon európai terméket, válassza a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrat. Jelen vagyunk több mint 200 településen, több mint 450 sátorral.

Ön is szeretne európai gyártású, kiváló minőségű tárolósátrat❓ Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az alábbi űrlapot:

Központi Kereskedelmi Iroda:

2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108.

Telefon: +36202244242

e-mail: info@gravetti.hu

Délnyugat-Magyarország: Horváth Évi +36706700449 (horvath.eva@gravetti.hu)

Északnyugat-Magyarország: Perjési Balázs +36303033254 (perjesi.balazs@gravetti.hu)

Kelet-Magyarország: Papp Krisztián: +36303891636 (e-mail: papp.krisztian@gravetti.hu)

 

 

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.