Ugrás a tartalomra

Sátorhosszabbítás és belső lemezborítás egyszerűen

A kiváló minőségi mezőgazdasági és ipari sátrak megbízható, tartós tárolási megoldást kínálnak mindenki számára. A Gravetti Kft. 40 éves tapasztalata és számos referenciája teszi tökéletes választássá termékeit. Elege lett abból, hogy folyton ázik a bálázott takarmánya? Netán tökreteszi az időjárás a drága gépeit? Mi megbízható sátormegoldást nyújtunk minden helyzetre! Szűkös a tárolási kapacitása? Nincs ideje hónapokig építkezni? Küszöbölje ki ezeket a problémákat a legjobb tárolósátrakkal! Fedezze fel a legjobb sátorkiegészítőket, legyen szó sátorhosszabbításról vagy belső lemezborításról! Bízza szakembereinkre a munkát!

Amikor már nem elég a hely

Mikor érdemes sátorhosszabbításon gondolkodni?

Ahogy mondani szokás, egy sátor sosem lehet elég hosszú. Amikor a gazdaság gyarapszik, sokasodnak a gépek, kinövi az állomány a sátrat - akkor kerül szóba a bővítés. A sátorhosszabbítás során megtörténik a szerkezet továbbépítése átlapolt ponyvafedéssel. Ezáltal nő a tárolási kapacitásunk.

A sátorhosszabbítás folyamata:

Profi szakembereink a  laza, homokos talajban talajcsavarral rögzítik a sátrat. (A Gravetti sátrakkal minden talajtípus esetén személyreszabott megoldást kínálunk.) A következő lépés a bordaívek felállítása. A vázszerkezet maximális stabilitását szelemenek beépítésével érjük el. A toldás könnyen és gyorsan a meglévő sátorhoz illeszthető. Több száz csavar felel a sátor biztonságáért. A tökéletes ponyvarögzítés érdekében damilokat húzunk ki a sátor teljes hosszában. Ezeket kapcsokkal feszesre húzzuk. Ezt követi a ponyvázás. Tökéletes klipszelést végzünk a szép és feszes ponyváért.

Válassza Ön is a Gravetti Kft-t, a mobil megoldások szakértőjét!

A tárolósátrak belső lemezborítása

Szakembereink horganyzott hullámlemezzel dolgoznak, amely magassága 1 soron: 0,9 méter. 2 soron, átlapolással: 1,7 méter. 3 soron, átlapolással: 2,5 méter. A tökéletes végeredmény garantált.

Nincs még tárolósátra? Nagy hiba!

A Gravetti Kft. és a Richel csoport együttműködésének köszönhetően a kiváló minőségű Shelterall sátrak Magyarországon is elérhetőek, bárki számára. A termékek jól hasznosíthatóak műhelyként, állatbeállóként, garázsként, gépbeállóként, takarmány- és vetőmagtárolóként, valamint építőanyag tárolás céljából.


Válassza a Shelterall tárolósátrakat, mert:

  • tartósak,
  • gyorsan telepíthetőek,
  • széles méretválasztékban érhetőek el,
  • hosszúságuk választható, bővíthető!

További kiegészítők a Shelterall tárolósátrakhoz


Válasszon a további kiegészítő termékeink közül a tökéletes végeredmény érdekében! Nálunk mindent megtalál, legyen szó zárt oromzatról, feltekerhető ponyvakapuról, szélfogó hálóról, fényáteresztő ponyvabetétről, hőszigetelésről és még sok minden másról!

Sátorépítés könnyen és gyorsan 

Bízza ránk a sátorépítést, válassza a költséghatékony, gyors, kiváló minőségű tárolási megoldást! A Gravetti Kft. szolgáltatásai közé tartozik a sátrak helyszínre szállítása és készre szerelése, melyet professzionális szerelőcsapatunk végez. Minden esetben személyesen, a helyszínt bejárva teszünk javaslatot a legjobb eredmény eléréséhez. Ön megrendeli a terméket, mi a helyszínre szállítjuk és profi csapatunk optimális esetben 1 nap alatt felépíti! 

A sátorépítés fő fázisai:

1.    Előkészítés

A Shelterall tárolósátor telepítése minimális terep-előkészítést igényel, felépítjük közvetlenül a talajra, betonra, aszfaltra, falazatra, Gravetti-blokkra vagy tengeri konténerre.

2.   Rögzítés

Tartalomhoz a forma... Minden esetben a felszín határozza meg a rögzítés módját, ami lehet talajcsavar, robbanóhorgony vagy acéltalp.

3.    Ponyvaborítás

A vázszerkezetre feszített damilsorok igazítják a ponyva ívét a bordákhoz, amit klipszeléssel rögzítünk a vázhoz, végül az egészet szép feszesre húzzuk.

4.    Zárómegoldások

Van rá mód, nem is egyféle, hogy lezárjuk a tárolósátrunk végeit - ebben is maximálisan igazodunk a megrendelői igényekhez.

+1: Speciális igények? Az sem kihívás!

Állattartási célhoz javasoljuk az oldalfalak lemezborítását, de ha műhelyként szeretné használni, nem árt a hőszigetelés sem!