Ugrás a tartalomra

Robert Hydropail bálabontók voltak a kiállítás sztárjai

Lezajlott a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen.

Az idei vásárra újdonságként az Atelier-Robert bálabontó gépjeit mutattuk be a közönségnek. Kétségtelen, hogy egy ilyen rakodógéppel üzemeltethető, önrakodó almozógéppel hatalmas mennyiségű kézimunka kiváltható. 

Alföldi Állattenyésztési Napok borítókép

Belgiumban készülő, magas műszaki színvonalat képviselő Hydropail almozógépeink nagy sikert arattak az állattartók körében, mivel homlokrakodóval, rakodógéppel üzemeltethetők, így szinte hiánypótló termék a magyar piacon.

Robert Hydropail bálabontó, almozó

A Hydropail 1 bálabontó kompakt mérete mellett komoly kifúvási teljesítménnyel rendelkezik, ráadásul a GT modell 300 fokban forgatható fúvócsövével, és 12 méteres befúvási távolságával a legszűkebb sarkokban is tökéletes eredményt lehet elérni.

Ahogy nevéből is sejthető, hidraulikus működtetésű eszközről van szó, amely a fülkében elhelyezett iránytóegységnek köszönhetően menet közben vezérelhető.

Kompakt mérete miatt kis géppel is üzemeltethető, elegendő 40 liter hidraulika olaj és 180 bar nyomás, valamint 1,2 tonna emelőkapacitás.

Robert Hydropail bálabontó, almozó

Nagytestvére a Hydropail 2 GT szintén rakodógépre illeszthető bálabontó, szalmafújó, almozó gép. A nagyobb mérethez nagyobb kapacitás és teljesítmény is társul, így nagyobb gazdaságok számára is kiváló választás lehet.

A Hydropail 2-vel akár 18 méterre is befújhatjuk a szalmát. A fúvócső, a szállítószalag, és számos más funkció a fülkéből vezérelhető. 180 cm-es körbálából 1 db, vagy 160 cm-es körbálából 2 db is belefér egyszerre, de a 2,5 méteres kockabálával is könnyedén elboldogul.

Üzemeltetéséhez 90 lóerős, 2 tonna emelési kapacitású rakodógépre van szükség, 60 liter/220 bar hidraulika nyomással.

Robert Hydropail bálabontó, almozó

A Hydropail család csavaros rögzítésű felfogatási pontokkal készül. Alapesetben Euro-norm csatlakozókkal kerülnek le a gyártósorról, de kérésre az üzemeltetésükhöz használt géphez illő adapterrel szállítjuk őket.

 Szeretne további információt a gépekről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.