Ugrás a tartalomra

Professzionális talaj- és felületvédelem Gravetti Mobilúttal a helyreállítás költségének töredékéért

Találkozott már munkagépek által tönkretett útburkolatokkal, vagy pázsittal, amit a munka elvégzése után még helyre kellett állítani?

Előfordult már, hogy néhány helyszín nem volt megközelíthető a felázott talaj miatt, ezért a munkát el kellett halasztani?

Mindkét eset komoly anyagi kiadásokat vagy elmaradt bevételeket okozhat.

Gravetti mobilút a professzionális felületvédelem

Kertépítéssel foglalkozó ügyfelünk keresett talajvédő lemezt, mellyel munkája során meg tudja óvni a már elkészült térkövezést és a kert többi részét a munkagépek okozta károsodástól és így elkerülje a helyreállítás magas költségét.

 

A megóvandó terület lefedésére közel 40 db Gravetti Mobilút lemezre és a hozzájuk tartozó gyári összekötőkre volt szükség. A 100 m2 felület lerakását megrendelőnk csapata rövid időn belül megoldotta, mivel a Mobilút Standard kis súlya, és optimális táblamérete miatt kézi erővel is könnyedén mozgatható és telepíthető. Amint a talajvédelem kialakításra került, a munkagépek birtokukba vették a terepet. Először konténereket kellett a kertből kijuttatni, amihez tehergépkocsival kellett a pázsiton keresztülhajtani anélkül, hogy az elakadna vagy tönkre tenné a füves területet. A Mobilút Standard talajvédő lemezek magas teherbírása és nagy rugalmassága lehetővé tette, hogy ez a művelet ne okozzon kárt a kertben.

Gravetti mobilút a professzionális felületvédelem

A másik feladat a meglévő burkolatok védelme volt, hiszen a kivitelezés jelentős földmunkával, földkitermeléssel járt, és a homlokrakodónak a térkövezett részen kellett közlekednie. Standard lemezeink kitűnőre vizsgáztak ennél a kihívásnál is. Bár a munka során a rakodógép számtalan alkalommal ment át, fordult meg a burkolaton, mégis a kivitelezés befejezésekor, a lemezeket felszedve sértetlen, guminyomoktól mentes és tiszta burkolat fogadta a tulajdonosokat.

A Gravetti Mobilút talajvédő lemezt ideiglenes padlóként használva megrendelőnk jelentős helyreállítási költségtől kímélte meg vállalkozását és egy professzionális megoldással megkönnyítette a kivitelezést.

Mivel a talajvédő lemezeink bérelhetők, így nincs szükség nagy beruházásra, ha rövid időre van rájuk szükség. A bérleti díj akár több hetes időtartam esetén is csak töredéke a helyreállítás költségének. Nem kell murvával vagy egyéb a területre nem illő anyagokkal utat építeni, majd az oda nem való anyagot eltávolítani, elfedni.

Az esőtől puha talaj sem jelent már akadályt a területek megközelítéséhez.

Mobilút Standard és Mobilút PRO lemezeink zsámbéki telephelyünkön elérhetők.

Ha talajvédelemre van szükség vagy megközelíthetetlen helyeken kell közlekedni, keresse kollégáinkat!

e-mail: info@gravetti.hu

Tel: +36303371129

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.