Ugrás a tartalomra

Négy évszakos tárolás Gravetti sátorban

Az időjárás viszontagságai az év minden hónapjában kihívást jelentenek a gazdák számára. Az időjárási tényezők nem csak a földeken végzett munkára vannak hatással, hanem a mezőgazdasági gépekre és eszközökre is. Nyáron az UV, illetve a jégverés, a többi évszakban pedig a hulló csapadék okozhat komoly károkat. Bár gépeink védelmére számos megoldást alkalmazhatunk legjobb eredményt akkor kapjuk, ha fedett, védett helyen tudjuk megoldani a gépek tárolását.

A legdrágább gép az, amit sokszor és fölöslegesen kell karbantartani.

Kombájn garázs az év 365 napján

Ha védelmet keresünk a gépek számára, szerencsére nem csak drága megoldásban lehet gondolkodni. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall géptárolósátor segítségével egyszerűen, gyorsan és kedvező feltételekkel megoldást lelünk a problémára.

A géptároló sátor előnyei

Az állandó épületekkel szemben számos előnye van a géptároló sátornak. Az egyik legnagyobb, hogy jóval olcsóbban tudja biztosítani ugyanazt a védelmet.

Nem kell a talajelőkészítéssel bajlódnia. A Shelterall sátrak bármilyen terepre telepíthetők. A felépítése egyszerű és gyors, a Gravetti felkészült csapata a tanácsadástól kezdve a kivitelezés végéig a segítségére van. A szerelés minden esetben díjmentes. Szakembereink ideális körülmények között, akár egyetlen nap alatt is meg tudják oldani a telepítést.

Szüretelő kombájn garázs

Nem csak a kiegészítők miatt moduláris! A Shelterall tárolósátor több méretben is kapható. Gerincmagassága 3,6 és 11 méter között változik. Hossza pedig teljes mértékben testre szabható, illetve bármikor bővíthető.

Megoldásainkat már országszerte számos helyen alkalmazzák, csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!

Az Ön sátrát mi építjük fel, a telepítés munkadíja és a szállítás nálunk ingyenes.

A Gravetti Kft. sátrakkal már közel 10 éve áll a magyar gazdálkodók rendelkezésére. Csak minőségi, Európában gyártott termékeket forgalmazunk, nincs ez másképp a sátrak esetében sem. A megbízható tárolásra válasszon európai terméket, válassza a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrat. Jelen vagyunk több mint 200 településen, több mint 450 sátorral.

Shelterall sátrak Magyarorságon a Gravetti gondozásában

Közkedvelt géptárolónk (kombájn garázsunk) a 10 m széles, 5 m magas tárolósátor. Ebből a típusból rendszerint nagyobb készleteket is tartunk különböző hosszúságban (15 m, 20 m, 25 m, 30 m). Amennyiben készletről választ akár néhány héten belül használatba veheti új tárolóját.

 

Tárolósátor #Európi acélból

Tárolósátor #Európai gyártással

Tárolósátor #Magas minőséggel

Tárolósátor #Kiszámítható garanciával

 

További cikkünk a géptárolásról itt.

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.