Ugrás a tartalomra

Miért válassz Gravetti sátrat bálatároláshoz?

A jó minőségű takarmány biztosítása kiemelt fontossággal bír az állattartó gazdaságok életében. Az évszakok változásaival, az időjárási kihívásokkal és a takarmányminőség megőrzésének igényével egyre több gazdálkodó választja a bálák sátorban történő tárolását. Ebben a blogposztban feltárjuk, miért érdemes fontolóra venni ezt a modern takarmánytárolási megoldást.

Bálatárolás Gravetti sátorban

Időjárás elleni védelem: Az egyik legnagyobb előnye a bálák sátorban történő tárolásának az időjárás elleni védelem. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrak kiválóan védik a takarmányt az esőtől, hótól és egyéb időjárási viszontagságoktól. Ezáltal a bálák megőrzik minőségüket, és csökkenthető a penészesedés vagy rothadás kockázata.

Hosszútávú megőrzés: A Gravetti Kft. sátrai biztosítják a hosszú távú tárolás lehetőségét anélkül, hogy a takarmány minőségének és tápértékének csökkenése bekövetkezne. Az időjárás elleni védelem és a hőmérséklet-szabályozás révén a bálák akár évszakokon át is megőrzik frissességüket.

Gazdaságos és gyors telepítés: A sátrak alacsony költségeik és egyszerű telepítésük révén gazdaságos megoldást kínálnak. Gyors és hatékony telepítésének köszönhetően egy sátor már rövid távon minimalizálja az idő-és pénzveszteséget, hosszú távon pedig kétségkívül profitábilis megoldást jelent.

Könnyű hozzáférés és rendezés: A sátrak lehetővé teszik a takarmány könnyű hozzáférését és rendezését. Shelterall sátorban sátormérettől és bálatípustól függetlenül könnyen rakodhatóak a bálák. A meglévő rakodógépéhez és megszokott bálatípushoz tudjuk a sátor méretét igazítani, ezzel is figyelembe véve a minimális kiadás, maximális tárolás elvét.

A bálák Gravetti sátorban történő tárolása nemcsak a takarmányminőség megőrzése, hanem a gazdaságos megoldások és a gyors telepítés révén is előnyös választás. A tudatos takarmánygazdálkodás részeként a Gravetti Kft. sátrai segítenek optimalizálni a takarmánytárolási folyamatokat, hozzájárulva a hatékony mezőgazdasági termeléshez és a gazdaság fenntarthatóságához.

Gravetti bálatárolás

A megfelelő sátorméret kiválasztásához nagy segítséget jelentenek a honlapunkon megtalálható, minden sátormérethez elérhető bálakiosztások. A bálakiosztásnak köszönhetően könnyedén megtalálja az Ön bálamennyiségéhez a megfelelő sátorméretet.

Gravetti sátor bálakiosztás

Tárolósátor #Európai acélból

Tárolósátor #Európai gyártással

Tárolósátor #Magas minőséggel

Tárolósátor #Kiszámítható garanciával

 

További cikkünk a géptárolásról itt.

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot kollégáinktól az alábbi elérhetőségeken:

Délnyugat-Magyarország: Horváth Évi +36 70 670 0449 (horvath.eva@gravetti.hu)

Északnyugat-Magyarország: Perjési Balázs +36 30 303 3254 (perjesi.balazs@gravetti.hu)

Kelet-Magyarország: Papp Krisztián: +36 30 389 1636 (papp.krisztian@gravetti.hu)

Központi Kereskedelmi Iroda:

2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108.

Telefon: +36202244242

info@gravetti.hu

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.