Ugrás a tartalomra

A legjobb rakodógépek a kitűnő teljesítményért

Legyen szó a termelés bármely ágazatáról, vagy a gazdálkodás szerteágazó területeiről, a termények, alapanyagok, rakodása, szállítása és mozgatása kiemelt fontossággal bírnak. Ezért is érdemes gondos figyelmet fordítani, a megfelelő rakodógép kiválasztására, mely kompromisszumok nélkül beleillik az adott gazdaság napi folyamataiba. Számtalan lehetőséggel találkozhatunk, a már megszokott és a bevett gyakorlatnak számító eszközök kínálatában, ha körülnézünk a rakodógépek piacán. Viszont sok esetben dönteni kell, hogy mely paraméterek legyenek előtérbe helyezve a kiválasztás során, ami gyakran félsikert eredményez, az eszközzel szemben támasztott elvárások tükrében. Erre, az egyszerűtől, a legösszetettebb munkafolyamatok kivitelezéshez nyújt hathatós megoldásokat a Weidemann, több, mint 32 géptípusának kínálata. Kis, közepes és nagy gazdaságok is megtalálják köztük, a számukra ideális és egyben megbíztató munkatársukat. Hasznos és praktikus kiegészítőkben, valamint kényelmi és fokozott munkabiztonságot nyújtó opciókban is bővelkedik az eszközök palettája.

Az Ön gazdasága számára is tökéletes megoldásokat kínál, a Gravetti Kft által forgalmazott Weidemann rakodógépek családja, melynek kiválasztásában, készséggel állunk rendelkezésére.

Weidemann 1190 eHoftrac

Weidemann 1190e hofftrac

Az új generációs elektromos 1190 eHoftrac, a korábbi 1160e továbbfejlesztett változata. Egy olyan többfunkciós eszköz, amely elengedhetetlen kelléke az állattartó telepeken, állatkertekben, vadasparkokban és belső karámokban, zárt terekben végzett munkákban. A legfőbb előnye, a csendes és tiszta munkavégzés, környezetkímélően és az állatok nyugalmát megőrző módon. Tekintve, hogy a Weidemann 1190 eHoftrac 100 %-ban elektromosan vezérelt gép, így alkalmas bármilyen beltéri és kültéri munkálatokra, valamint már fülkés kivitelben is elérhető az új 1190e. A 48 voltos lítium-ion akkumulátor opcionálisan három teljesítményszinten érhető el, ezáltal az üzem- és a töltési idő optimálisan összehangolható az Ön munkakövetelményeivel.

Weidemann 1190e hofftrac

Alapkivitelben 14,1 kWh, opcionálisan 18,7 kWh vagy 23,4 kWh áll rendelkezésre. Ezenkívül alapfelszereltségként egy 3 kW-os fedélzeti töltő is be van építve. Opcionálisan egy második 3 kW-os fedélzeti töltő is választható, hogy összesen 6 kW-ra növelje a töltési teljesítményt, ami a közepes és nagyméretű akkumulátorok esetében alkalmas a gyors töltési idő elérésére.

Ezen rakodógépek kompakt és robosztus módon, alacsony súlyponttal és kis fordulási sugárral lettek kialakítva, meggyőző teljesítményüknek köszönhetően pedig hatalmas sikernek örvendenek a gazdák körében. Tökéletes módon látják el a takarmányozás, a trágya kihordás, a szállítás, az emelés és a gondozás feladatát is. A Weidemann Hoftrac 1190e alacsony üzemi súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható egy 3,5 t súlyú pótkocsin. Ezzel a gépek gyorsan szállíthatók oda, ahol épp szükség van rájuk.

 

Weidemann T4512 teleszkópos rakodó

Weidemann T4512 teleszkópos rakodó

A Weidemann T4512 teleszkópos rakodó szintén új generációs gép, amely egyedülálló kombinációban valósítja meg az emelési magasság, a szélesség, az alacsony magasság és a gépteljesítmény négyesét. A  4,50 m emelőmagasság és 1,25 tonna teherbírás által, különféle rakodási és rakatolási feladatot tud elvégezni. A hasznos teherbírás is figyelemre méltó, mivel az 1,25 tonna, szinte bármilyen típusú bálák vagy különféle anyagok emelésére alkalmassá teszik a gépet. A kompakt méretek 1,56 m szélességgel és 2 m-nél kisebb magassággal a gép valódi fénypontját jelentik. Ezekkel az „álomméretekkel” a teleszkópos rakodó áthaladhat kis átjárókon, szűk térben manőverezhet és optimálisan működhet beltérben is. Mindezen tényezők mellett a T4512 típus, már több mint 10 éve sikerekben bővelkedik a rakodók piacán, és most megújult műszaki tartalommal lép ismét színre.

A T4512 belépő szintű motorja 18,4 kW / 25 LE-s teljesítményt nyújt. A nagy előnye az, hogy megfelel az V. kibocsátási szabványnak, viszont nem igényel kipufogógáz-utókezelést. Ez a kombináció kiválóan alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik kevesebb ideig használják a gépet és rövidebb, szakaszos üzemidő mellett dolgoznak.

Opcionálisan választható a nagyobb teljesítményű 33,3 kW / 45,3 LE-s motor is. Ezt professzionális felhasználásra, folyamatos üzemre fejlesztették ki. Itt az V. kibocsátási szabványt egy dízel részecskeszűrő (DPF) és egy dízel-oxidációs katalizátor (DOC) felszerelésével valósították meg. Ezzel a technológiával karbamid-oldatot (DEF) nem kell hozzáadni. A teljes motor egység, beleértve a kipufogógáz utókezelést is, a Yanmar-tól származik, így az összes alkatrész tökéletesen koordinált, és a gép a megfelelő üzemi hőmérsékleten automatikusan regenerálódik.

Gépünk elektronikusan vezérelt hajtáslánca 4 különböző vezetési móddal könnyíti meg a használatot. Az alap Auto-mód 100%-os teljesítményt biztosít, az Eco-módot a kívánt sebesség elérésekor kapcsol be, csökkentve a fordulatszámot, ezáltal zajcsökkentés és energiamegtakarítás érhető el. A Munkaeszköz-mód tökéletesen támogatja a munkaeszközök menet közbeni használatát, azok károsodása nélkül. Az M-drive mód pedig megfelelő választást ígér az Y-töltési ciklusok optimális végrehajtásához. A gép használatát továbbá megkönnyíti a beépített elektromos rögzítőfék, amely álló helyzetben automatikusan bekapcsol, a gázpedál megnyomásával pedig kienged. Az összkerék meghajtás és kormányzás által a Weidemann teleszkópos rakodók kifejezetten fordulékonyak és nagy stabilitást nyújtanak, melyet az alacsony súlypont tovább fokoz. Nem utolsó sorban a gépek kiváló minőségű porbevonattal vannak ellátva, ez a hagyományos lakkozással szemben jóval meghosszabítja élettartamukat, mindemellett nagyobb hatékonyságot és környezetkímélőbb használatot biztosít. A Weidemann teleszkópos rakodók rendelkeznek egy saját szabadalmi megoldással, amely tökéletes megoldást nyújt, billegésmentes emelésre, függőleges rakodás közben. A vls (Vertical Lift System), vagyis a függőleges emelőrendszer folyamatos munkamódot engedélyez és támogatja a részben automatikus teleszkópos mozgással a komplex kezelői környezetben végzett munkát is. A megközelítőleg függőleges emelési ill. leeresztési mozgással a gép stabilitása javul. A vls a mezőgazdaságban kipróbált technika és az újításunkat nemzetközileg is többször kitüntették.

Weidemann T6027

A Weidemann T6027  teleszkópos homlokrakodó, amely egyedülálló az emelési magasság, a szélesség és a gépteljesítmény kombinációban. A 6 méter emelés és 2,7 tonna teherbírás mellett, a közepes és nagy gazdaságok részére is kiváló választás. Termékünk összkerék meghajtással és kormányzással járul hozzá a sokoldalú feladatok tökéletes ellátásához.

A T6027, három különböző kormányzási móddal rendelkezik, ( összkerék hajtás, elülső kerék kormányzás, oldalsó kormányzás ) mely megkönnyíti és segíti a precízebb manőverezést.   

Weidemann T6027 teleszkópos rakodó

A T6027, szintén rendelkezik a VLS (Vertical Lift System) függőleges emelőrendszerrel, amely folyamatos munkamódot engedélyez, valamint támogatja a komplex kezelői környezetben végzett munkát is. A gép robosztus teleszkópkarral van ellátva, amely rendkívüli emelési magasságot biztosít, remek elhelyezkedésének köszönhetően pedig kevéssé csavarodik el. Mindemellett a rakodó további előnyei közé sorolhatók a kényelmes fülke, az ideális látómező, az ergonómikus botkormány és a könnyű belépés.

További részletekért, ajánlatért keresse szakértő kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Fülöp Gábor

Tel: +36203961020

e-mail: info@gravetti.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!