Ugrás a tartalomra

Környezetbarát megoldások: Fenntarthatóság a mezőgazdasági sátrakban

Fenntartható, környezetbarát, energiahatékony és még olcsó is? Túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de mégis az! A Shelterall sátrak széles körben nyújtanak megoldást a tárolási kihívásokra. Legyen szó gépekről, állatokról, esetleg egy műhely kialakításáról, a sátor megbízható megoldás!

Gravetti Shelterall sátor

Sokoldalú

A Gravetti géptároló sátor univerzális megoldásként siet a gazdák segítségére. A géptárolás mellett kifejezetten alkalmas bálák, vagy szemestakarmány tárolására, illetve az állattartóknak is jó alternatíva. Kiváló megoldás baromfitartáshoz, borjú neveléshez, juhoknak, lovaknak, vagy téli szállásként.

A fent felsorolt esetekben kivétel nélkül fontos a megbízható tárolási megoldás. A nagy értékű gépek élettartamát jelentősen növeli, ha fedett helyen, az időjárás viszontagságaitól óvva vannak. Illetve szintén sokat jelent az állataink és természetesen a takarmány számára is, ha nem kell az eső, szél, hó és fagy miatt aggódnunk.

Gyors, egyszerű, olcsó

A sátrak számos módon, a felhasználási célnak megfelelően telepíthetők. Rakhatjuk szinte bármilyen talajfelületre, Gravetti-blokkra, vagy éppen tengeri konténerre is. Az alapját képező fém váz egyszerűen, hegesztés nélkül felépíthető.

Az építést akár Ön is elvégezheti, azonban felkészült csapatunk, a tervezéstől kezdve a megvalósításig a rendelkezésére áll. Ideális esetben pedig akár egyetlen nap alatt fel tudjuk állítani a sátrat!

Az állandó épületeknél mobilabb, rugalmasabb, újrahasznosítható, ezáltal környezetbarát és lényegesen olcsóbb megoldást biztosítunk.

Gravetti Shelterall sátor

Moduláris

A sátrak eleve több szélességben kaphatók, a hosszúságuk pedig az igényekhez szabható. Emellett pedig a Gravetti tárolósátor kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy minden felhasználási célnak megfelelően alkalmazhatjuk a technológiát.

Többféle ajtó, illetve kapu, zárt, vagy szélhálóval ellátott oromzat, külső, illetve belső lemez borítás, fényáteresztő ponyva betét és még hőszigetelés is rendelkezésre áll. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a sátor előnyei mellett kompromisszumokat sem igazán kell kötnünk.

Ezekkel az “adalékokkal” a sátrak már messze túlmutatnak, az ideiglenes, átmeneti megoldáson. A sátorrendszerek stratikai tervezésénél a szél-, illetve a hóteher is kiemelt figyelmet kapott. Amennyiben ipari környezetben van rá szükség, úgy az esővíz elvezetés is megoldható, ereszcsatorna rendszer segítségével.

A sátor az év 365 napján, akár hosszú távon is megbízható megoldás, tárolási és állattartási feladatok esetén.

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.