Ugrás a tartalomra

Kollagén, ami működik! Helianthus Liofilizált kollagén komplex HA

Kollagén, ami működik!
Helianthus Liofilizált kollagén komplex HA – A fájdalommentes mozgásért

Kutyája vagy lova ízületi gyulladással, sérülésből fakadó sántasággal küzd, esetleg szeretné megelőzni, vagy a regenerációt gyorsítani? Fiatal állatai növekedését szeretné
elősegíteni, az esetleg növekedési rendellenességeket megelőzni, vagy esetleg idősödő társa mozgását szeretné megkönnyíteni?

A liofilizált kollagén komplex HA 226g lovak számára és a liofilizált kollagén komplex HA 50 és 100 kapszula kutyák számára egy új generációs termék az ízületvédők piacán, amelyben az I-es típusú kristályos (liofilizált) natív atelokollagént (Colafit®) kombináltuk nagy mennyiségű:

  • hialuronsavval,
  • MSM-mel,
  • glükózaminnal,
  • kondroitin-szulfáttal és
  • C vitaminnal!

Miért olyan fontos a kollagén a szervezet számára?

A kollagének az állati fehérjék legkiterjedtebb csoportját képviselik. Eddig legalább 27 különböző típusú kollagént írtak le. Szerkezeti fehérjeként az állati szervezetek, a csontok, a porcok, az ínak, a rostos szövetek és a bőr tartórendszerének fő szerves összetevője.
A kollagén kóros formái és lebomlása számos kötőszöveti betegséget okoz, amelyeket kollagénbetegségnek neveznek. Ezekre a betegségekre jellemző, hogy olyan szerveket érintenek, mint az ízületek, a szív, az erek, az izmok és a bőr. A kollagén jelentős szerepet játszik a szervezet öregedési folyamatában, amikor a szervek, amelyekben a fő szerves komponens a kollagén, nem tudják ellátni normális élettani funkciójukat.

Miben különbözik a natív kollagén a hidrolizált verziótól?

A zselatin és a hidrolizált kollagén nem rendelkezik a natív kollagén minőségével. A hidrolízis folyamatalacsony molekulatömegű rövid peptidláncokat eredményez. Az ízületvédő táplálékkiegészítőkben leginkább csak hidrolizált kollagént használnak. a Helianthus által forgalmazott állatok számára készített gyógyszeripari minőségű liofilizált kollagén termékek az elsők és jelenleg egyetlenek, amelyek az I-es típusú kollagén natív formáját tartalmazzák. A humán patikákban forgalmazott Colafit® néven elérhető kollagén már rengeteg területen bizonyított!

A liofilizált kollagén gyártása

A kollagént liofilizálással szárítjuk, amely azt jelenti, hogy az összes vizet eltávolítjuk, így szivacsszerű állagot hagy maga után. A liofilizálás a legkíméletesebb tartósítási módszer. A liofilizálás fő előnyei: kis súly, könnyű használat, vegyszerek és tartósítószerek hiánya. A liofilizált kollagén könnyen fogyasztható, gyakorlatilag nincs kellemetlen íz. A liofilizált kollagén tartalmú termékek 99,9%-os tisztaságú I-es típusú szarvasmarha Achilles-ínból izolált kristályos kollagént tartalmaznak.

Helianthus kollagén lovaknak és kutyáknak



Mikor ajánljuk?

  • osteoarthritisz,
  • rheumatoid arthritisz esetén, de hatékonynak bizonyult,
  • a megelőzésben,
  • kutyák esetén könyök-, és csípőízületi diszplázia esetén,
  • ín-, porc-, csont- vagy izomsérülések esetén várható gyorsabb regeneráció,
  • idős egyedek, növésben lévő fiatal állatok, munka kutyáknak és sportlovaknak különösen ajánlott.

 

Adagolás:

Kutyák számára a napi adag: 10 kg-onként 1 kapszula. Pl.: 30 kg-s kutya esetén 3 kapszula/nap.

Egy átlagos ló (500 kg) napi adagja megelőzés esetén 8 g (28 napi adag 1 doboz), sérülés, krónikus sántaság esetén 16 g (14 napi adag 1 doboz)

Szájon át, egy darab étellel, önmagában vagy takarmányba keverve.

Nincs ismert mellékhatása, egyetlen összetevője sem szerepel a doppinglistákon, vemhes állatok számára is biztonságos.

További információk:

email: info@helianthus.hu

mobil: +36302094286

Rendelés: rendeles@helianthus.hu