Ugrás a tartalomra

Kiváló gépeket és eszközöket kínálunk a lovardák számára is

A lovardák hatékony és gondtalan működéséhez elengedhetetlen a minőségi munkagépek megléte. A Gravetti Kft kínálatában a kiváló Weidemann eszközök támogatják a ló- és lovaglósportokat. A Weidemann a 70-es évek kezdetétől folytat szoros együttműködést ügyfeleivel, amely hozzájárul az innovatív koncepciókhoz. A cég munkássága magasfokú használhatósággal és érett technikával vezet a jól átgondolt termékprogramokhoz minden felhasználó számára.

Lovacska a lovardában

A Weidemann termékskálája a legkülönbözőbb lovas igényekre is gondol: legyen szó az istállók kitisztításáról, a szalma vagy széna elosztásáról, a lovaglócsarnok vagy a lovaglóhely talajának előkészítéséről, a szalmabálák csarnoktető alá emeléséről vagy csak az udvar felsepréséről. Az összes feladathoz van megfelelő gépük és alkalmas munkaszerszámuk.

A gépek gyártása mellett folyamatos technikai ötletelés és a fejlődni vágyás teszi még innovatívvá a termékkínálatot. A gyártás mindig egy ötlettel a technika jelenlegi állása előtt jár. A gépek kidolgozási minősége befektetési védelmet jelent és idővel kifizetődik. A hosszú élettartam, az alacsony üzemeltetési költségek és magas értékmegőrzés mind biztosított. Úgy hisszük, hogy rövid időn belül a Weidemann gépek nélkülözhetetlenek lesznek a modern lovardákban.

Termékajánló

Az egyik leggyakoribb tevékenység, melyet a Weidemann gépek támogatnak, azok a különféle áruk és anyagok mozgatása, szállítása. Ilyen esetekben általában olyan kiegészítő szerszámok kerülnek alkalmazásra, mint különféle raklapvillák és lapátok. A testi erőfeszítést igénylő kézimunka egyszerűen mechanikus módon kerül elvégzésre, és Ön is profitálhat a jelentős időmegtakarításból. Ismerje meg kiváló termékünket!

A Weidemann T4512 teleszkópos rakodó

 

Weidemann T4512 teleszkópos rakodó

A kompakt Weidemann T4512-es teleszkópos rakodó kivételes kombinációban valósítja meg az emelési magasság, szélesség és gépteljesítmény hármast. A 4,50 m emelőmagassággal sokféle rakodási és raktározási feladatot tud hatékonyan megoldani. A hasznos teher figyelemre méltó 1,25 tonna, így nem jelent problémát bármilyen típusú bálák vagy különféle anyagok emelése. A kompakt méretek 1,56 m szélességgel és 2 m-nél kisebb magassággal a gép valódi különlegességét jelentik. Ezekkel az „álomméretekkel” a teleszkópos rakodó áthaladhat kis átjárókon, szűk térben manőverezhet és optimálisan működhet beltérben. Mindezen tényezők mellett a T4512 már több mint 10 éve sikeresen működik Magyarországon.

Műszaki ismertető

A T4512 belépő szintű motorja 18,4 kW / 25 LE-s teljesítményt nyújt. A nagy előnye az, hogy megfelel az V. kibocsátási szabványnak, de nem igényel kipufogógáz-utókezelést. Ez a motorizáció ezért kiválóan alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik kevesebb ideig üzemeltetik a gépet. Opcionálisan kapható egy 33,3 kW / 45,3 LE-s motorral. Ezt professzionális felhasználásra fejlesztették ki. Itt az V. kibocsátási szabványt egy dízel részecskeszűrő (DPF) és egy dízel-oxidációs katalizátor (DOC) felszerelésével valósították meg. Ezzel a technológiával karbamid-oldatot (DEF) nem kell hozzáadni. A teljes motor egység, beleértve a kipufogógáz utókezelést is, a Yanmar-tól származik, így az összes alkatrész tökéletesen összedolgozik, és a gép a megfelelő üzemi hőmérsékleten automatikusan regenerálódik.

Shelterall tárolósátor lovasok részére - mobil istálló

Shelterall sátor a Gravettitől lovasok részére

A lovasok, lótartók részére ideális megoldást nyújtanak a Gravetti sátrak. A termék remekül felhasználható szénatárolásra, eszköz és géptárolásra, valamint lóistállóként és lovagló sátorként.

 

A lovások számára is tökéletesen funkcionáló tárolósátor legfőbb előnyei közé tartozik, hogy egy rendkívül tartós és gyorsan telepíthető termékről beszélünk. A sátor széles méretválasztékban érhető el, hosszúsága választható és igény esetén bővíthető is.

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás