Ugrás a tartalomra

A Gravetti nagyszerű megoldásai

A mezőgazdasági és az ipari termelési folyamatokban van pár kikerülhetetlen kihívás. Ide tartozik például a tárolás vagy a megfelelő infrastruktúra kiépítése. Mivel ezek elengedhetetlen feladatok, mindenkinek kell rájuk megoldást találni. Mi a Gravettinél arra fókuszálunk, hogy minél egyszerűbb, mégis tartós és hatékony válaszokat kínáljunk mindenki számára. Megoldásainkkal pedig kihívások széles spektrumát tudjuk hatékonyan lefedni.

Shelterall tároló sátor ömlesztett anyagok tárolására

Stabil infrastruktúra

Kínálatunkban elérhető ipari rendszerek az egyszerűség és a biztonság szem előtt tartásával készülnek. A Gravetti-blokk kifejezetten jó választásnak minősül a különböző tárolási feladatok megoldásánál. A több méretben kapható beton egységek egyszerűen és gyorsan építhetők. Képezhetik mezőgazdasági sátrak talapzatát, építhetünk belőle támfalat, térelválasztó falat, depókat, épület oldalfalakat. Önmagukban akár 4 méter magasra is felépíthetők, ami sok esetben ideális megoldássá teszi őket.

A GRP szerkezetek segítségével pedig biztonságos lépcsőket, korlátrendszereket vagy járófelületeket alakíthatunk ki, akár bio-, vagy vegyi üzemekben is. A cél itt is az egyszerű, mégis hatékony megoldás. A rácspanelek szintén elemenként, egyszerűen szerelhetőek, könnyűek, nem igényelnek karbantartást és ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a vegyszereknek. Szintén több kivitelben és méretben kapható elemek segítségével biztonságossá tehető a közlekedés, akár talaj szinten, akár a magasban, épületek tetején vagy oldalán.

Lépcső GRP szerkezetből

Közlekedés biztonságosan

A munkaterületek kialakításánál, de akár a szántókon is szűk keresztmetszet a nehéz munkagépek közlekedése a gyakran túl száraz, vagy éppen nedves talajon. Az intenzív porzásnak biztonsági és egészségügyi kockázatai vannak, a dagonyázás pedig megnehezíti, vagy akár el is lehetetleníti a munkavégzést, ráadásul a talajban is komoly károkat okoz.

Ezekre a szituációkra kiváló megoldás a Gravetti mobilút. A három kivitelben kapható termék minden esetre megoldást kínál. Az elemek kialakításának köszönhetően szintén egyszerűen építhető. A legkisebbet akár kézi erővel is telepíthetjük, a nagyobb, komolyabb terhelésnek is ellenálló elemek pedig munkagépekkel mozgathatók. Felhasználható felvonulási területek megközelítésénél, ideiglenes vagy állandó jármű parkolók, utak kialakításához, de akár fesztivál területeken is, ahol szintén növelik az emberek biztonságát. A mobilút Extreme pedig kialakításának köszönhetően még a vízen is lebeg, így akár mocsaras területeket is elérhetővé tesz.

Használata növeli a munkavégzés biztonságát, csökkenti a terep helyreállításának költségeit, feleslegessé válása után pedig 100%-ban újrahasznosítható. Jármű és gyalogos felületek egyaránt képezhetők belőlük.

Tárolás minden körülmények között

A tárolás megoldása szintén kulcsfontosságú minden esetben. A kínálatunkban elérhető Shelterall tárolósátor család szerencsére minden esetre kínál kézenfekvő, kompromisszummentes megoldást.

A sátrak hasznosíthatók gép-, bála-, termény-, illetve takarmány tárolásánál. Használhatjuk őket az állattartáshoz, vagy akár műhelyként is. Felépítésük egyszerű, mivel nem kíván speciális megoldásokat, szerszámokat, akár a megrendelő maga is telepítheti őket. A Gravetti felkészült csapata, azonban akár egyetlen nap alatt képes a felhúzására.

Tárolós sátor, Gravetti Kft

A sátor telepítés első lépése a helyszín bejárása, ami után szakértőink javaslatot tesznek a legjobb megoldásra. A sátrakhoz nem szükséges speciális felület vagy talajelőkészítés. Telepíthetők betonra, Gravetti-blokkra, egyszerű talajfelületre, vagy tengeri konténerre.

A sátrak a különböző kiegészítőknek köszönhetően széles körben testre és igényre szabhatók. Végük tetszés szerint lezárható és akár hőszigetelhetők is. A belső részük fémlemezekkel megerősíthető, ami az állattartásnál jelent kifejezetten nagy előnyt.

A sátraknak nem csak a telepítése egyszerű, de a későbbiek folyamán az építmény igény szerint áthelyezhető. Mindezeket figyelembe véve nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyszerű, gyors, kényelmes és mindenek felett olcsó megoldást kínálnak a gazdaságokban jelentkező tárolási kihívások megoldására.

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.