Ugrás a tartalomra

Gravetti mobilút egy ideiglenes raktárban, és felvonulási területen

Hogyan lehet hatékonyabbá, könnyebbé és tisztábbá tenni a raktározást és a munkavégzést egy építkezésen vagy akár tartósan a telephelyen? Például a Gravetti Mobilút Standard lemezzel.

 

Megrendelőnk huzamos ideig települt ki egy építkezésre, ahol a munkához szükséges nagy mennyiségű alkatrész, szigetelést, szerszám tárolását és rakodását meg kellett oldani. A fedett hely biztosítása csak egy dolog, de a kapott területen nem volt térbeton vagy bármilyen szilárd burkolat. Így a teherautóról lerakodott raklapok későbbi mozgatása targonca nélkül szinte lehetetlen küldetésnek bizonyult. És ekkor még száraz idő volt.

Gravetti Projekt

A csapadékosabb időjárás beköszöntével már a telephelyre való behajtás és a teherautók lerakodása is nehézkessé vált. Partnerünk felkeresett minket, és miután tisztáztuk a telepítési hely paramétereit, illetve a várható igénybevétel mértékét, a Gravetti Mobilút mellett tette le a voksát.

Gravetti mobilút sátorban

Első körben a tárolósátor teljes területét fedtük le a talajvédő lemezzel, ami lehetővé tette a kézi emelővel való közlekedést és a raklapok mozgatását. Alig végeztünk a munkával, mikor az első szállítmányt már be is rakodták az újonnan készült területre.

Gravetti mobilút sátorban

A megoldás olyannyira elnyerte megrendelőnk tetszését, hogy két héttel később már nem a raktár, hanem a raktár előtti tér burkolását végeztük, hogy a teherautók közlekedése és lerakodása teljesen sármentes módon történhessen. Így már nem kell esőben az elakadó targoncát tologatni és kirángatni a kátyúból, valamint a rakodóterület sem lesz széttaposva a járművek által. Valamint nem hordják ki a telepről a sarat a szomszédos üzemi útra. Nem kell napi szinten takarítani.

Gravetti mobilút, rakodási terület

Utolsó simításként a raktár és irodakonténerek közti gyalogos közlekedő utat is kialakítottuk, így biztonságos, sár és csúzsásmentes közlekedési lehetőséget teremtve a kollégáiknak.

Gravetti mobilút, mobil járófelület

A Gravetti Mobilút Standard lemezek sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően újabb elégedett partnerrel bővítettük megrendelőink körét.

Gravetti MultiTrack standard mobilút: talajviszonyoktól függően akár 80 t/nm teherbírás

Gravetti MultiTrack Pro mobilút: talajviszonyoktól függően akár 150 t/nm teherbírás

Gravetti MultiTrack Extreme mobilút: talajviszonyoktól függően akár 415 t/nm teherbírás

Részletekért kattintson az alábbi linkre: 🌏

https://gravetti.hu/mobilut

Elérhetőségeink:

📧info@gravetti.hu

☎️+36303371129