Ugrás a tartalomra

Gravetti blokkból kialakított multifunkcionális tárolósátor – Az optimális megoldás a sokoldalú tárolásra

A modern mezőgazdaság és ipar világában egyre nagyobb igény mutatkozik a rugalmas, multifunkcionális tárolási megoldások iránt. A Gravetti blokkból kialakított multifunkcionális tárolósátor kiváló választás azok számára, akik a hatékony helykihasználásra és a sokoldalú felhasználásra törekednek. Ez az innovatív szerkezet nemcsak termény- és géptároló, hanem számos egyéb tárolási funkciót is ellát, mindezt úgy, hogy alkalmazkodik a szezonális igényekhez.

Shelterall tárolósátor Gravetti-blokk támfalon

Műszaki adatok és kialakítás

Ez a tárolósátor 150 m²-es fedett területet biztosít, amely 10 méter széles, 15 méter hosszú, és 3 sor magas Gravetti blokkokból kialakított mobil beton támfalra szerelve épül. Az összesen 6,8 méter magas szerkezet lehetővé teszi a termény, a nagyobb tárgyak és gépek tárolását, mégis kisebb mérete miatt rugalmasan alkalmazható a kisebb gazdaságokban is.

Az Gravetti blokkból épült beton támfalak stabil alapot adnak, így biztosítva a tárolt eszközök és termények biztonságát, mindemellett pedig mobil, így igény esetén bármikor áthelyezhető vagy módosítható a kialakítása.

Sokoldalú felhasználhatóság

A Gravetti tárolósátor igazi erőssége a sokoldalúságában rejlik. A szezonalitásnak megfelelően több funkciót is betölthet, így többek között használható:

  • Terménytárolóként: A nagy belmagasság és széles tér lehetővé teszi a termények biztonságos tárolását, védi azokat az időjárás viszontagságaitól.
  • Géptárolóként: A mezőgazdasági gépek, traktorok és egyéb berendezések számára is ideális megoldás.
  • Big-Bag zsákos tárolóként: Kiváló választás a zsákos anyagok, például műtrágya, takarmány vagy más ipari anyagok raktározására.
  • Műhelyként: A tágas belső tér megfelelő helyet biztosít egy ideiglenes vagy állandó műhely kialakításához.

Racionális méret és költséghatékony megoldás

A tárolósátor egyik legnagyobb előnye, hogy kisebb, racionális méretű kialakításban is rendkívül sokoldalúan használható. Így azoknak sem kell lemondaniuk egy multifunkcionális csarnok megépítéséről, akiknek a rendelkezésre álló helye szűkös. Ez a rugalmas megoldás nemcsak helyet takarít meg, hanem kisebb befektetéssel és gyorsabb megtérüléssel is jár, hiszen nincs szükség drága és időigényes hagyományos építkezésre.

Shelterall tárolósátor Gravetti-blokk támfalon

Európai gyártási minőség és szervizszolgáltatás

A Shelterall sátor a Gravetti Kft-től megszokott magas színvonalú európai gyártási minőségben készül. A megbízható alapanyagok és a professzionális kivitelezés garantálják, hogy a tárolósátor hosszú távon is megfelel a modern ipari és mezőgazdasági elvárásoknak. A valós garancia és a kiterjedt, teljes körű szervizszolgáltatás tovább erősítik a beruházás értékét, biztosítva, hogy a vásárlók hosszútávon is maximális elégedettséget kapjanak.

Shelterall tárolósátor Gravetti-blokk támfalon

Összegzés

A Gravetti blokkból kialakított multifunkcionális tárolósátor tökéletes megoldás azoknak, akik egy kompakt, mégis sokoldalú és rugalmasan használható tárolócsarnokra vágynak. Akár termények, gépek vagy egyéb mezőgazdasági és ipari anyagok tárolásáról van szó, ez a racionális és költséghatékony sátor lehetővé teszi a maximális helykihasználást és a gyors megtérülést.

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.