Ugrás a tartalomra

Gravetti-blokk: Egyszerű és sokoldalú megoldás

Ipari és mezőgazdasági termelés során a géppark mellett nem elhanyagolható a munkát segítő épített környezet jelentősége sem. Az alapanyagok, a késztermék, a termény és akár a gépek tárolása is egyaránt megoldást kíván. A Gravetti-blokk széleskörűen felhasználható ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez. Költséghatékonysága, egyszerűsége és magas szintű variálhatósága miatt sokszor ideális választás.

Gravetti-blokk, a szuper betonblokk

Sokoldalú felhasználás, egyszerű telepítés

A Gravetti-blokk alkalmas súlytámfalak, térelválasztó falak, depók és épület oldalfalak létesítésére. Shelterall tároló sátrak telepítésénél is alkalmazhatók. Segítségükkel a sátor biztos alapokon áll, illetve a fal méretével növekszik a sátor belmagassága. Ezzel a kombinációval egy gyorsan felépíthető, mobilizálható tároló épületet kapunk.

Az előre gyártott beton elemek segítségével gyorsan, igényes munkát végezhetünk. Az elemek a LEGO építőkockákhoz hasonlóan kapcsolódnak egymáshoz, ezért az építés Gravetti-blokkal gyors, a végeredmény pedig tartós, precíz. Ideiglenes, vagy végleges tárolók építésére is ideális, a gyors kivitelezés, de mégis tartós végeredmény miatt.

Számos előny

A helyes vastagság megválasztásával, illetve a kiegészítő “feles” elemekkel kötésbe rakva, akár 4 méter magas támfalak építésére is alkalmas. Az elemek kialakításának köszönhetően az elkészült támfal stabil és tartós lesz. Nincs szükség különleges talaj előkészítésre, fektethető megfelelő szilárdságú térbetonra, de akár kellően tömör talajra, alapozás nélkül is felépíthető. Mozgatása emelőgépekkel – targoncával, homlokrakodóval, daruval – könnyen megoldható. Az elemek a kialakítás során az emelő szemek fogadására alkalmas armatúrát és vasalást kapnak.

Tartósságához képest utánozhatatlanul mobil. Egyszerűen, roncsolásmentesen lebontható és más helyre újra felépíthető. A felépített falak pedig, teljes mértékben lehetővé teszik a tárolt termény, vagy alapanyagok gépi kitermelését. A beton minősége lehetővé teszi a szulfátos környezetben történő felhasználását. Ennek köszönhetően az állattartóknak is ideális. Kialakíthatunk belőle karámokat, tárolhatunk benne trágyát, vagy erjesztett takarmányt is.

Gravetti-blokk, a szuper betonblokk

Az építőelemek több méretben kaphatók. A legkisebb 60x60x60 centiméteres, ami darabonként 500 kilogrammos súlyt jelent. A legnagyobb pedig 80x80x160 centiméter, amely 2457 kg-os súlyú betonblokkot jelent.

Shelterall sátor és Gravetti-blokk

A mezőgazdaság jelentős tárolási kapacitást kíván. A munkaeszközök mérete jelentős, illetve termény, vagy éppen takarmány is gyakran nagy mennyiségben áll rendelkezésre. A tároláshoz ideális megoldás a Shelterall sátor, amely számos méretben, hasznos kiegészítőkkel biztosít megoldást a legtöbb tárolási feladatra. Alkalmas gép-, termény-, illetve takarmány tárolás esetén. De állattartásnál, illetve műhely kialakításánál is számíthatunk rá.

Gravetti-blokk, és Shelterall sátor kombináció

A sátor bármilyen felületre, különösebb tudás és speciális szerszámok nélkül, gyorsan telepíthető. Azonban kifejezetten jó választás, ha az alapot Gravetti-blokkból építjük. Ezzel a sátor biztos, stabil alapot kap, illetve a gerincmagassága is növelhető, így a tárolókapacitás 100%-ig kihasználható.

A sátor szélessége, illetve gerincmagassága tág skálán mozog. A legkisebb 8 méter széles és 3,6 méter magas, a legnagyobb 25 méter széles és 11 méter magas. A hossza pedig szinte teljes mértékben testre szabható, illetve bármikor bővíthető, mindig tökéletesen illeszkedik az igényekhez.

Felkészült csapatunk a tanácsadástól kezdve az építésig mindenben rendelkezésére áll.

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!