Ugrás a tartalomra

Gépajánló, fókuszban a területek karbantartása

Hatékony kőmentesítés és kőfelszedés

A köves területeken gazdálkodók számára bizonyára ismert a talajban lévő kisebb és nagyobb kövek problémája. Mivel ezen kavicsok károkat okoznak a gépekben, évente visszatérő költségekkel kell számolni, mindemellett a szervizelésre szánt munkaórák bevételkiesést eredményeznek.  A megfelelő megoldás a megelőzésben rejlik, amely a hatékony kőmentesítés és kőfelszedés folyamata. Cikkünkben egy olyan gépet mutatunk be, mely végérvényesen szünteti meg a gondokat.

ELHO Scorpio 550 Kőfelszedő

ELHO Scorpio 550 kőfelszedő

Az ELHO Scorpio 550 kőfelszedő egy olyan nagy teljesítményű eszköz, amely nagy munkaszélességgel, egyszerű, megbízható működéssel, és tartóssággal oldja meg a kőmentesítés problémáját. A gép nagyméretű, erősített felszedőkarokkal rendelkezik, melyek rugalmas felépítésükkel minden irányba képesek elmozdulni. A karok törésének megelőzésére a kőfelszedő karok, visszafelé is forgatható rotorral vannak ellátva. Meghajtása pedig teljesen hidraulikus. A kőfelszedő rostáján az acélrudak cserélhetőek, leszerelhetőek, és közülük minden másodiknak a rögzítése magasabban van. Ezáltal biztosított a kövek beékelődésének megelőzése. Az ütközésvédelem garantálására a Scorpio alapkerete különösen erős kialakítású, tandem tengellyel, és teleszkópos vonórúddal van ellátva.

Összegyűjtött kövek az Elho Scorpio 550 segítségével

Termékünk kialakításában szerepet játszott a nagyméretű tartály, melynek hátsó fala segíti a föld kirostálását. A berendezés alapfelszereltségei közé sorolható a közúti világítás, a vonószem, az abroncsok, valamint az automata mélységállítás is. Fontos figyelembe venni, hogy a gépezet nem kizárólag szántóföldek kőmentesítésére alkalmas, hanem használható útépítéskor, szőlő és gyümölcsös telepítésekor, sőt zöldterületek első művelésbe vonásakor is.

A területek körüli mezsgyék, erdei utak karbantartására ajánljuk az alábbi gépcsaládot, mely szintén a kiváló gépeiről híres ELHO gyár trméke:

ELHO SideChopper 420 Pro / 460 Pro rézsűzúzók

Hatékony, professzionális zúzógépek, útszélek, földszélek, erdei utak, csatornák tisztítására.,

ELHO Side Chopper oldalra kiteheő zúzó, mulcsozó

Az ELHO nagy kihelyezhetőségű rézsűzúzóit skandináviai felhasználási körülményekre tervezték. Ezek az erős és megbízható gépek kiválóan alkalmasak a legkeményebb cserjék és bozótok eltávolítására – az 1,3 kg-os kalapácskésekkel szerelt zúzófej akár 10-12 cm vastag fák aprítását is lehetővé teszi.

A megújult SideChopper Pro zúzók még stabilabbak és erőteljesebbek, mint korábban. Minden SideChopper modell az új, erősebb és hatékonyabb zúzófejjel szerelt, amit a TPM szériákon már sikeresen használtak, ez a zúzófej szélesebb, erőteljesebb, megerősített rotorral kerül forgalomba.

Időnként előfordul, hogy rakodási feladat is adódik, nem csak a telephelyen, hanem a külső területeken is. Ezekre a feladatokra ajánljuk a Weidemann gyár rakodóit:

Weidemann T5522 teleszkópos homlokrakodó egy olyan többfunkciós eszköz, amely sokak számára megkönnyítheti a munkát a mezőgazdaság és az állattenyésztés területén.

Weidemann T5522 teleszkópos rakodó

A gépezet ugyanis tökéletesen végzi el a takarmányozást, a trágyakezelést, a szállítási, emelési, és gondozási feladatokat, nap mint nap. A kompakt Weidemann teleszkópos homlokrakodó egyedülálló ebben az emelési magasság, szélesség és gépteljesítmény kombinációban. Összkerék meghajtással és kormányzással, stabil, megbízható és számos kiegészítő eszközzel felszerelhető, a sokoldalú feladatokhoz. Aki egyszer kipróbálja a Weidemann teleszkópos homlokrakodót, nem szívesen adja ki többet a kezéből.  Azokon a helyeken, ahol nagy terheket kell megmozgatni, a gép különösen ajánlott, hiszen a rakodó a nagy teherbírás mellett csendes munkavégzést tesz lehetővé. Az összkerék meghajtásnak és az osztatlan keretnek köszönhetően a Weidemann teleszkópos rakodógépek kifejezetten forgékonyak és nagyon stabilak. A gép alacsony súlypontja tovább erősíti a stabilitást.

Weidemann T5522 teleszkópos rakodó

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az alábbi linkre kattintva küldhet nekünk üzenetet, vagy az alábbi telefonszámon érdeklődhet szakértő kollégánknál:

https://gravetti.hu/kapcsolat

Fülöp Gábor

Tel: +36203961020