Ugrás a tartalomra

Félhold szélfogó háló a mezőgazdasági sátrakhoz

 

A változó időjárási viszonyokra való tekintettel elengedhetetlen, hogy a mezőgazdaságban mindenre fel legyünk készülve. Mindamellett, hogy a megfelelő sátrak segítségével a lehető legjobban oldhatjuk meg a téli állattartást, a termény védelmét és a gépek tárolását, léteznek olyan hasznos kiegészítők, amelyeket érdemes beszerezni sátrainkhoz. Cikkünkben a mezőgazdasági sátrakhoz alkalmazható félhold szélfogó hálót mutatjuk be!

Shelterall tárolósátor, Gravetti sátor, konténersátor

A mezőgazdasági sátrak

A kínálatunkban megtalálható mezőgazdasági sátrak többféle módon felhasználhatók. A különböző méretekben elérhető termékeink tökéletes megoldást nyújtanak mezőgazdasági gépek és autók elhelyezésére, valamint bálatárolásra is alkalmasak. Mindemellett sátraink műhelyként, garázsként és építőanyag tárolóként is remekül funkcionálhatnak. Tekintve, hogy termékeink utólag bővíthetők, kiválóan alkalmazkodnak a növekvő igényekhez, összeszerelésük pedig gyors és egyszerű. Termékeink rögzítése minden adott felülethez optimalizált, építésük nem igényel szaktudást, sem speciális szerszámokat. Mivel cégünk kiváló minőségű horganyzott acéllal dolgozik, sátraink rendkívül ellenállóak a mechanikai hatásokkal és az időjárás viszontagságaival szemben is. A ponyvát a legmagasabb minőségű PVC bevonattal ellátott poliészterből készítjük, és 10 év garanciát ígérünk az UV sugárzással szemben, a jobb fényerőhöz pedig fehér belső filmbevonattal járulunk hozzá.

 

Baromfitartó sátor

Shelterall sátorrendszerünk gyors telepíthetőségének köszönhetően tartós megoldást nyújt az állattartásra olyan helyeken, ahol az építés nem megoldható. Termékünk kiváló helyet biztosít a baromfik elhelyezésére, hőszigetelt változatban pedig télire is ideális választás. A különböző zárt vagy nyitható oromfedési technikák közül bizonyára minden gazda megtalálja az igényeinek megfelelőt. Ezek a sátrak hegesztés nélkül, a helyszínen könnyen összeszerelhetők, hiszen a csomagban amit igény esetén közvetlenül megrendelőnk telepére szállítunk, minden szükséges alkatrész benne van. A házilag való összeszerelés rendkívül költséghatékony lehet, de cégünk szolgáltatásai közé tartozik a sátrak helyszínre telepítése is. 

 

Félhold szélfogó háló

A félhold szélfogó háló egy igazán hasznos kiegészítője a mezőgazdasági sátraknak, hiszen segítségével könnyen átvészelhetők az időjárás viszontagságai. Kiegészítő termékünk tökéletesen illeszkedik a Shelterall sátrakhoz, hiszen felső íves részét hevederekkel erősítjük a bordaívhez, míg alsó, egyenes oldala galvanizál acél keresztrúddal kerül rögzítésre. Szélfogó hálónk PVC bevonatú poliészter anyagból készül, amely körülbelül 25% áteresztő képességgel bír. Mivel cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink egészsége és környezetünk védelme, az anyag teljesen biztonságos, nem mérgező, mindemellett UV-állóságot ígér. A kínálatunkban fellelhető szélfogó hálók számos magasságban elérhetőek, igazodva a mezőgazdasági sátrak méretéhez. 

 

További kiegészítő termékeink

A Gravetti weboldalán a sátrakhoz megannyi kiegészítő termék található meg, amelyek jelentősen megkönnyítik  az állattartást és a mezőgazdasági gépek tárolását. A zárt oromzat megfelelő védelmet nyújt a hideg levegő, a szél és a csapadék ellen, az ezzel felszerelt sátor pedig kiváló helyet biztosít az állatoknak éjszakára. Termékünk PVC borítású szövet alapú ponyvából készül, amely maximálisan ellenáll az UV-sugárzással szemben. A szükséges szellőzést a szélhálóval ellátott széles szellőzőnyílás biztosítja. Cégünk a sátrak hőszigetelését kiváló anyagok segítségével, több rétegben oldja meg. A PVC borítású szövet alapú ponyva mellett kőzetgyapot szigetelőpaplant, fénystabil fóliát és vázszerkezetre feszített damilsorokat is alkalmazunk. Mindamellett, hogy a hőszigetelés biztosítja az állatok számára az ideális hőmérsékletet a hidegebb hónapokban, jelentősen csökkenti a páralecsapódás mértékét is. A Gravetti a sátrak belső lemezborítását is vállalja, amelyet magas minőségű, horganyzott hullámlemezek segítségével viszünk véghez. 


 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!