Ugrás a tartalomra

Etetés és almozás egész évben

Az állattartó gazdaságokban fontos nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő gépek beszerzésére, elsősorban azért, hogy zökkenőmentesen tudjuk végezni az etetést. A Gravetti kínálatában nagyszerű bálabontó-aprítók és takarmánykiosztó kocsik érhetőek el, amelyekkel sokkal hatékonyabban végezhetjük el állataink etetését, táplálását az egész év során. Elengedhetetlennek tartja takarmány szerkezetének, minőségének megőrzését? Gyors és egyszerű takarmánykiosztásra vágyik? Fedezze fel kínálatunkat, amelyekkel ez mind megvalósul!

A képen tehén, fű, épület, szarvasmarha látható

Automatikusan generált leírás

Ha Önt is érdeklik az innovatív mezőgazdasági és ipari megoldások, válasszon minket! Bízzon a Gravetti szerteágazó szakmai tapasztalatában, rugalmasságában és a nagy múlttal rendelkező gyártók termékeiben!

Ajánló

Hatékony etetés és almozás egész évben: Függesztett bálabontó-aprító kiosztók állattartó gazdaságok részére

 

ELHO Rotor Cutter 1500 függesztett bálabontó, bálaaprító

Alapfelszereltség:

  • Szabadonfutós, nyomatékhatárolós kardán
  • Mechanikus kifúvó állítás
  • 1 db beemelőhenger

Az ELHO RotorCutter-t elsősorban takarmánybálák aprítására tervezték, de kiválóan alkalmasak szalmabálák kiosztására is. Ez a gép sokoldalúan használható és a többféle választható felszerelésnek köszönhetően a munkafolyamatok száma csökken, a takarmánykiosztás egyszerűbbé válik. A RotorCutter óriási segítség lehet, amikor a szalmát almozáskor mélyen a boxokba kell kiszórni, de hatékony megoldást kínál a takarmány kiosztására etetéskor, egy traktor használatával is. Az apríték mérete az aprítórotor állításával változtatható, az etetés vagy almozás a gép mindkét oldalán megoldható és az állítható kifúvótorony biztosítja az egyenletes kiszórást.

A képen fű, beltéri, épület, pajta látható

Automatikusan generált leírás

A hidromotorral forgatott dob (4-5 fordulat/perc) biztosítja a bálák egyenletes mozgatását, egyúttal az egyenletesebb aprítékméretet és a folyamatos egyenletes anyagmennyiséget is.

A hidraulikus bálabeemelő karokkal egy kezelő is egyszerűen és biztonságosan végezheti a gép töltését. A bála nem szennyeződik talajjal, hanem a lehető legtisztábban kerül az állatok elé/alá, mivel a gép nem tolja a bálát a talajon a betöltéshez, hanem megragadja és beemeli azt.

Hasznos kiegészítő lehet a torony hidraulikus állítása, a gépet vontathatóvá alakító kerék és vonórúd készlet vagy a torony magasítása is. Az olajmennyiség-szabályozó szelep olyan traktoroknál fontos kiegészítő, amelyek gyárilag nem szereltek ezzel a szeleppel.

Rendelhető kiegészítők

  • Második beemelő henger
  • Olajmennyiség szabályozó szelep
  • Gumitoldat etetőkifúvóhoz
  • Hidraulikus kifúvóállítás-jobb
  • Hidraulikus kifúvóállítás-bal
  • Hidraulikusan fordítható torony
  • Kerékszett

A szarvasmarha állomány gazdaságos tej- és hústermelésének alapvetően meghatározó eleme a takarmányozás színvonala.

USA EQUIPMENT takarmánykeverő - kiosztó kocsi

Alapfelszereltség:

  • 15-60 m³ tartálytérfogat
  • 2 vagy 3 fokozatú hajtómű
  • 140x140-es gyors futómű
  • Az alváz és a tartály különálló egység

 

Az USA Equipment saját tervezésű és gyártású takarmánykeverő - kiosztó kocsik - TMR - Total Mixed Ration - felépítése rendkívül tartós, így a gépek hosszú évekig szolgálják tulajdonosukat még a legmostohább körülmények között is.

A képen fű, égbolt, kültéri, teherautó látható

Automatikusan generált leírás

A keverék előállítása gyors, a kocsik gyorsan rakodhatók, a speciális keverő-aprító csigának köszönhetően az előállított keverék homogenitása tökéletes. A zseniális keverési folyamat biztosítja a takarmány szerkezetének megőrzését, valamint a tökéletes homogenitást is - az első és az utolsó állat is ugyan olyan minőségű és mennyiségű takarmányhoz jut.

Ez a takarmánykeverő - kiosztó kocsi megrendelésre készül, a megrendelő igényei szerint.

Opciók

  • légfék, vagy hidraulikus fék
  • etető ajtók száma és elhelyezkedése igény szerint
  • az oldalfalak, valamint a teljes tartály készülhet HARDOX-ból
  • vezeték nélküli kapcsolat a takarmányozást irányító számítógéphez

 

A Gravetti Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, melyben a cég vezetői maguk a tulajdonosok, akik közvetlenül kiveszik részüket a napi munkából. Miután a cég mindig is minőségi szolgáltatásra törekedett, így tevékenységi körüket kiváló minőségű és magas műszaki színvonalú gépek forgalmazásával kezdték bővíteni.

 

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás