Ugrás a tartalomra

ELHO Arrow NM 3200F Frontkasza ütőujjas szársértővel bemutatógépünk eladó

Az ELHO frontkaszái egyesítik magukban a vontatott gépek összes előnyét. Ezek a strapabíró gépek az ELHO saját fejlesztésű CPS - Centre Pendulum System - függesztési rendszerének köszönhetően könnyen kezelhetők. A gépek HydroBalance hidro-pneumatikus tehermentesítéssel szereltek, ami egyenletesebb talajkövetést, nagy munkasebességet és a hatékony tehermentesítésnek köszönhetően üzemanyag-megtakarítást eredményez. A keret biztosítja a vágószerszámnak a kiváló talajfelszín-követést és az esetleges akadályok elkerülését, a vágórész terhelése akár 50%-kal kisebb lehet a hagyományos rendszerekhez képest.

További műszaki információ: https://gravetti.hu/gepforgalmazas/termek/elho-arrow-nm-3200f-3700f

Most eladóvá vált bemutatótermi gépünk modellfrissítés miatt. A gép sosem volt használva, kizárólag a szemléltetést szolgálta.

Munkaszélesség: 3,2 m Vágótárcsák száma: 8 db Állítható magasságú csúszótalpakkal Szársértő rotor szélessége: 2,5 m Rendszélesség: 1,2-1,8 m HydroBalance hidraulikus tehermentesítés HydroActive felfüggesztés Önsúly: 1100 kg Behajtó fordulat: 1100 f/perc Olajnyomás min./max.: 160/210 bar

A feltüntetett ár (5.990.000,- Ft + Áfa) erre az 1 db bemutatógépre vonatkozik, jelenlegi új ára:7.950.000,- Ft + Áfa