Ugrás a tartalomra

Az első Hydropail 2 GT Compact bálabontó Magyarországon

Május végén üzembe helyeztük a Hydropail 2 GT Compact bálabontó, almozó gépünket egy gyulai tehenészetben. 

Az Atelier-Robert által Belgiumban gyártott bálabontó különlegessége, hogy homlokrakodóval, rakodógéppel üzemeltethető, így szinte hiánypótló termék a magyar piacon.

Atelier Robert Hydropail 2 GT bálabontó almozó

A beüzemelésnél mi is annyira izgatottak voltunk, mint a megrendelőnk és különösen a gépkezelő kolléga, aki még ilyen típusú eszközzel nem dolgozott. A megfelelő, üzemeltető gép típusához igazodó adapterrel a Hydropail 2 játszi könnyedséggel került fel a JCB-re.

 

Már az első használatkor megmutatkozott az új almozó hatékonysága, de igazán a napi használat során kapott tapasztalatokra voltunk kíváncsiak, ezért néhány hét múlva visszamentünk, hogy megkérdezzük ügyfelünket, elégedett e az almozógéppel?

Atelier Robert Hydropail 2 GT bálabontó almozó

A választ öröm volt hallani. A kezdeti kétségekkel vegyes izgatottság és kíváncsiság maximális elégedettségbe fordult. A Hydropail 2 GT Compact bálabontó precíz tervezése és kialakítása lehetővé teszi, hogy a befújt szalmát sokkal egyenletesebben és pontosabban juttassák a jószágok alá. Ennek köszönhetően 6 bála helyett kb. 2-3 bála befúvása elegendő, ami jelentős idő és költségmegtakarítást jelent. Mivel a bálabontóval külső segítség nélkül is fel tudja venni a gép a bálákat (legyen az akár kör vagy kockabála), így nincs szükség plusz munkaerőre, a gépkezelő gyakorlatilag egyedül el tudja végezni a korábban 3-4 emberes feladatot.

Atelier Robert Hydropail 2 GT bálabontó almozó

A Hydropail 2-vel akár 18 méterre is befújhatjuk a szalmát. A fúvócső, a szállítószalag, és számos más funkció a fülkéből vezérelhető. 180 cm-es körbálából 1 db, vagy 160 cm-es körbálából 2 db is belefér egyszerre, de a 2,5 méteres kockabálával is könnyedén elboldogul.

Üzemeltetéséhez 90 lóerős, 2 tonna emelési kapacitású rakodógépre van szükség, 60 liter/220 bar hidraulika nyomással.

A Hydropail család csavaros rögzítésű felfogatási pontokkal készül. Alapesetben Euro-norm csatlakozókkal kerülnek le a gyártósorról, de kérésre az üzemeltetésükhöz használt géphez illő adapterrel szállítjuk őket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfelünk igényét ismét egy innovatív megoldással tudtuk kielégíteni és hosszútávú megoldást talált nálunk a szarvasmarha állomány almozására.

Ajánljuk figyelmébe az alábbi két modellt, a műszaki részletekért kattintson a linkre:

https://gravetti.hu/gepforgalmazas/termek/robert-hydropail-1-gt

https://gravetti.hu/gepforgalmazas/termek/robert-hydropail-2-evo-compact

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

Központi Kereskedelmi Iroda:

2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108.

Telefon: +36202244242

e-mail: info@gravetti.hu

 

Árajánlatkérés
CAPTCHA
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy Ön valóban ember és nem robot.