Ugrás a tartalomra

Amikor a szabad ég alatt már nem jó – Géptárolás ősszel

A nyári napsütés, illetve az ezzel járó UV-sugárzás sem éppen a munkagépek legnagyobb barátja, azonban az ősszel kezdődő esőzések is komoly károkat tudnak okozni. A folyamatos nedvesség, a sár, a rozsda melegágya, ami rövid távon használhatatlanná teszi a gépeket. A mezőgazdasági gépek tárolásának megoldása, a nyár végén minden gazda számára kulcsfontosságú lesz. Mi pedig tudunk rá egy tökéletes megoldást!

Gravetti géptároló

Szakszerű tárolás

A mezőgazdasági munkálatok elvégzését számos, drága gép segíti. Minden tulajdonosnak az érdeke, hogy ezek minél tovább részt vegyenek a munkában. Ennek érdekében az egyik legfontosabb, hogy szakszerű módon tároljuk őket, amikor éppen nem dolgozunk velük.

Az időjárás viszontagságai az év minden hónapjában erős roncsoló hatással vannak. Nyáron az UV, illetve a jégverés, a többi évszakban pedig a hulló csapadék okozhat komoly károkat. Bár a rozsda ellen alkalmazhatunk különböző festékeket, a legjobb eredményt akkor kapjuk, ha fedett, védett helyen tudjuk megoldani a gépek tárolását.

Ehhez nincsen szükség, drága pénzért felhúzott épületekre, a géptárolósátor segítségével egyszerűen, gyorsan és olcsón megoldást lelünk a problémára.

Gravetti géptároló

Az elengedhetetlen karbantartás

A szakszerű tárolás azonban még csak fél siker. Minden műszer élettartamát nagyban növeli a szakszerű karbantartás. Ez azonban nem csak a szerelést, illetve a rendszeres átnézést foglalja magába, hanem bizony a takarítást, tisztán tartást is. Az valószínűleg sokak számára egyértelmű, hogy amikor a hosszú, téli állásra készítjük fel a gépeinket, akkor alaposan meg is kell őket tisztítani. Azonban arra lehet, hogy kevesebben gondolnak, hogy ez a mindennapoknak is szerves részét kell képezze, főleg ősszel!

Az őszi munkálatok során elkerülhetetlen, hogy nedvesség, illetve sár érje a gépeket. Ezzel egészen addig nincsen probléma, amíg a nap végén gondosan megtisztítjuk őket. A sár ugyanis kifejezetten gyorsan és hatékonyan képes rozsda képzésre, amennyiben az őszi hónapokban rendszeresen hagyjuk rászáradni a munkagépre.

A sátor védelmében a tisztítást is nyugodt körülmények között tudjuk végezni, a szél, az eső nem zavarják, illetve teszik semmissé a munkánkat.

Gravetti géptároló

A géptároló sátor előnyei

Az állandó épületekkel szemben számos előnye van a géptároló sátornak. Az egyik legnagyobb, hogy jóval olcsóbban tudja biztosítani ugyanazt a védelmet. Számos kiegészítővel a célnak megfelelően testreszabható. Hőszigetelt, jól szellőző helyiség is könnyen kialakítható vele, ahol minden körülmény adott a biztonságos és kímélő tároláshoz.

Szintén rendkívül hasznos, hogy bármilyen terepre állítható, és már akár sima talaj felületre helyezve is jelentős védelmet nyújt. A felépítése egyszerű és gyors, a megrendelő is könnyedén elvégezheti, azonban a Gravetti felkészült csapata a tanácsadástól kezdve a kivitelezés végéig a segítségére van. Szakembereink ideális körülmények között, akár egyetlen nap alatt is meg tudják oldani a telepítést.

Nem csak a kiegészítők miatt moduláris! A Shelterall tárolósátor több méretben is kapható. Gerincmagassága 2,25 és 11 méter között változik. Hossza pedig teljes mértékben testre szabható, illetve bármikor bővíthető.

Megoldásainkat már országszerte számos helyen alkalmazzák, csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!

Miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot kollégáinktól az alábbi elérhetőségeken:

Délnyugat-Magyarország: Horváth Évi +36706700449 (horvath.eva@gravetti.hu)

Északnyugat-Magyarország: Perjési Balázs +36303033254 (perjesi.balazs@gravetti.hu)

Kelet-Magyarország: Papp Krisztián: +36303891636 (e-mail: papp.krisztian@gravetti.hu)

Központi Kereskedelmi Iroda:

2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108.

Telefon: +36202244242

e-mail: info@gravetti.hu