LAMBORGHINI SPIRE_F/S/V traktorcsalád

Lamborghini kertészeti tarktorok

A válogatott csapat

18 VERHETETLEN JÁTÉKOS: VÁLASSZ KÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ

18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik a szőlő és gyümölcsös ültetvényekben, komfortjukkal, erejükkel és sokoldalúságukkal, minden feladatot megalkuvás nélkül teljesítenek.

 Az erős FARMotion Tier4i motor, a nagyméretű első kerekek esetén nyújtott kormányzási szög, a hátsó függesztés és hidraulika rendszer által nyújtott sokoldalú eszközhasználati képesség, mind magáért beszél.

Mindezeken túl a Spire S és V modellekhez elsőhíd rugózás is rendelhető, ami örökre megváltoztatja az ültetvényben végzett munkáról a véleményed.

NYERS ERŐ

Tier4i motorok 

Egy fáradhatatlan és munkaéhes motor, ami a károsanyag kibocsátását csökkenti az elektronikus EGR szeleppel és a DOC katalizátorral (passzív szűrő) az Euro 3B / Tier 4i előírásoknak megfelelően.

A magas nyomású (2000bar) CommonRail rendszer, a

7 lyukú injektorokkal biztosítja az egyenletes befecskendezést, az alacsony üzemanyag fogyasztást sor- és sorközművelés közben is.

Az ültetvényekben, szőlőkben a munkákhoz elengedhetetlen gyors reakció kulcsa a rugalmasságban rejlik.

A termelékenység növelésére a programozott motorfordulat biztosít lehetőséget. Az állandó sebesség tartása így különböző terhelési viszonyok mellett is lehetséges.

FÁRADHATATLAN ÉS GYORSREAGÁLÁSÚ

Az ECO váltó

Használd ki az összes hatékonysági tényezőt, amiről eddig csak álmodtál:

A sebességfokozatok jó elosztásnak köszönhetően, az ECO váltók gyorsan reagálnak a terhelés ingadozására és így kiváló üzemanyag fogyasztást biztosítanak.

Válaszd az ültetvényednek legmegfelelőbbet: az alap 30 előre + 15 hátra fokozatú váltó, 3 csoportban, előremeneti felező váltóval, 5 sebesség fokozatot biztosít. Ha ezt a 3 fokozat Powershift-tel ötvözzük 45 Előre + 45 Hátrameneti sebességet kapunk.

Amíg az LS modellek mechanikus irányváltóval teszik lehetővé a gyors előre-hátra kapcsolást, addig a GS elektronikus irányváltós változatok Stop&Go-val és Komfort kuplunggal biztosítják a kényelmet és a sokrétű felhasználást.

A SZŰK HELYZETEKBEN IS OTTHON

Precíz kormányzás

Precíz, gyors kormányzás

A Lamborghini kifejlesztett egy innovatív rendszert, amitől jól kormányozható a traktor a kompakt mérete ellenére: Az első híd és lehajtások kiképzésének köszönhetően nagy kormányzási szöget, kicsi fordulási ívet tesz lehetővé. A hidraulikus kormányzást külön szivattyú látja el olajjal. 

A VEZÉR EGYEDI STÍLUSA

Elegáns dizájn, tökéletes komfort

Az újragondolt agresszív és funkcionális külső a Lamborghini traktorok összetéveszthetetlen jegyeit hordozza. A motorháztető élektől és sarkoktól mentes megelőzve ezzel az ültetvényben és a gyümölcsökben okozott kárt. A keskeny felépítés ellenére a komfort és a férőhely még mindig a legelső szempont a tervezés során: ergonomikus, észszerű kezelőfelületek, megújult zajszigetelés, rezgéscsillapítás, a kezelő tér személyre szabhatósága, a traktor méreteinek változtatása 20”-24”-28” kerekekkel. A túlnyomásos, légkondicionált, aktív szénszűrős fülke tökéletes védelmet nyújt a kemikáliákkal való munkavégzés során. 

3 vagy 4 hengeres FARMotion 3B (Tier4i) turbó intercooler motorok 2000 baros CommonRail befecskendezéssel.

30 Előre + 15 Hátra sebességfokozatú mechanikus váltó mászófokozatokkal vagy 45 Előre + 45 Hátra váltó sebesség, 3 fokozat Powershift-tel.

LS modellek mechanikus irányváltóval vagy GS modellek elektrohidraulikus irányváltóval Stop&Go és Komfort kuplung funkcióval. Minden esetben 40 km/h végsebesség alacsony motorfordulaton.

3 fokozatú TLT 540-540E-1000 1/min fordulattal vagy menetarányos TLT opció. Minden esetben többtárcsás kuplunggal.

Nagy kormányzási szöget biztosító elsőhíd, AUTO 4WD kapcsolással (opció) vagy elsőhíd rugózással (opció S modelleknél)

Független kerékrugózás:

               Anti-Dive: nagyobb stabilitás és biztonság fékezéskor

               Anti-Roll: optimális talajkövetés minden körülmények között

               Traction-Control: folyamatos stabil húzóerő

Hidraulika rendszer 38+26 l/min szivattyúkkal:Kihelyezett hidraulika csatlakozók: 3 pár mechanikusan vezérelt átfolyásszabályzóval; 2 pár csatlakozó