ELHO V-TWIN 600 rendképző

V-TWIN 600 középrendképző

Extra minőségű takarmány jelentős költségmegtakarítás mellett!

 

A minőségi szálastakarmány előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása.

  Az ELHO, több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja forgókosaras rendszerű rendkezelőit, melyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják ehhez. A kosarakon elhelyezett, hidromotorral meghajtott sodróujjak forgó-haladó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, amely elősegíti a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani. A feldobó mozgatásnak köszönhetően, a terményben előforduló szennyeződések mennyisége(kő,föld,trágya) minimálisra csökken.

  Az eredmény egy magas, jól szellőző, gyorsan száradó, szennyeződésmentes rend.

- Az ezekkel a gépekkel kialakított rendben a baktérium fertőzések kialakulásának a veszélye a töredékére csökken a hagyományos rendszerekhez képest.

- Az egyszerű konstrukció eredménye a gépek minimális meghibásodási lehetősége és alkatrészigénye.

- A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc így kis és közepes teljesítményű traktorokkal is működtethető

- Betakarításkor, a bálázógép maximális kihasználhatóságát tesz lehetővé az ELHO V-twin 600. Ezt a gépet, bármilyen fajtájú takarmánynövény és szalma kiméletes és hatékony kezelésére tervezték. A V-TWIN 600 csatlakoztatható fronthidraulikához, az ELHO vonórúdjával(opció)hátsó 3-ponthoz, és Euro-szerszám csatlakoztatással rendelkező homlokrakodókhoz(opció) is.

- A gépet frontra csatlakoztatva, egy menetben elvégezhető a rendek összesítése és bálázása,amivel időt takaríthat meg és jelentősen csökkentheti a költségeket és a talaj terhelését.

- A kosarak hidraulikusan hajtottak, fordulatuk fokozatmentesen állítható, így bármilyen fajtájú takarmánynövény rendre rakása elvégezhető anélkül hogy az érzékenyebb növényi részek sérülnének vagy leverődnének. A gumiágyas, bevonatos sodróujjak kiméletes munkavégzést biztosítanak.

 

- jól szellőző, könnyen bálázható, szennyeződésmentes rend

- baktérium fertőzés esélye minimális

- egyszerű, erős, megbízható konstrukció

- könnyű kezelhetőség

- hidromotoros hajtás - olajigény 25 l/perc

- minimális szervízigény

 

OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

- vonórúd hátsó 3-pontra csatlakoztatáshoz

- csatlakoztatókeret homlokrakodóhoz  - euro rendszer