ELHO Fastliner 1500 bálacsomagoló

ELHO Fastliner 1500 féligfüggesztett bálacsomagoló

 Amikor a munkasebesség és minőség fontos... az ELHO Fastliner 1500 a legmegfelelőbb!

  A gyártó legújabb fejlesztésű, nagy teljesítményű féligfüggesztett csomagolója. A gép Hydro Balance tehermentesítéssel szerelt. A teljesen automatizált vezérlésnek (ELHO Opus) köszönhetően a Fastliner akár 60 bála/óra teljesítményre képes, megbízható minőségű fóliázás mellett.

 Munkahelyzetben a Fastliner féligfüggesztett gépként használható,traktor hátsó három-pontjához csatlakoztatva, és részben tehermentesítve a saját támasztó kerekeivel. Szállítási helyzetben a teljes terhelés a 3-pontra kerül.

 Munkavégzéskor a beemelés a traktor jobb hátsó kereke mellett történik, ami könnyű kezelést, és hatékonyságot biztosít.A Fastliner az ELHO Hydro Balance hidropneumatikus tehermentesítőjével szerelt, ami a gép terhelését a traktor 3-pontjára vezeti. Ez könnyű és pontos manőverezést tesz lehetővé kisebb területeken is.

  A fóliázási folyamat a beemeléstől a legördítésig, teljesen automatizált. Az ELHO Opus elektronikus vezérlőegységgel egyszerűen kezelhető és a nagyméretű kijelzőn a folyamatok jól követhetőek. Az Opus egység,lehetővé teszi az akár 60 bála/óra teljesítményt is.A gép 2 darab alumínium előfeszítő- vel és fóliaszakadás érzékelővel szerelt, amelyek jelzik és kiegyenlítik a fóliázást ha az egyik fólia elszakad vagy elfogy.

  A fóliázóasztal 3 db nagyméretű görgővel szerelt, amik biztosítják, minden típusú bála biztonságos csomagolását. A bálát oldalirányban 4 db görgő támasztaja meg.

 A gép Sauer Danfoss hidraulikus szeleppel szerelt ami LS és Open Center rendszerekhez is alkalmassá teszi.

 A robosztus emelőkarok központi helyzetbe hozzák a bálát mielőtt az asztalra helyezik. A bálák könnyebb összegyűjtéséhez, a gép opciósan bálafordítóval egészíthető ki.